Paskal Jakobsen & Edwin Vinke (Ruige Kost)

Keukenvrienden Paskal Jakobsen (frontman van Bløf) en Edwin Vinke (chefkok en eigenaar van restaurant De Kromme Watergang) signeren op donderdag 2 juli hun kookboek Ruige kost. Van 19.00 tot 19.30 uur uur geven zij een korte presentatie (max. 30 stoelen, dus reserveer een ticket) om vervolgens te signeren (vrije inloop). 

Ruige kost-menu in de Brasserie

De keuken van onze Brasserie kookt op deze avond uit het boek van Paskal en Edwin. 

Bekijk het menu

Reserveren voor ons koopavondmenu kan via 0118 – 886 866 of brasserie@drukkerijmiddelburg.nl

Voorzorgsmaatregelen

Om de onderlinge afstand tussen de aanwezigen te waarborgen hanteren we bij de inleiding (19.00 - 19.30 uur) een maximum van 30 stoelen (reserveer hier). Bij het signeren (na 19.30 uur) geven wij bij binnenkomst duidelijke aanwijzingen over de routing. Het personeel zal in de gaten houden dat iedereen op veilige afstand van elkaar in de rij staat. De boeken worden met handschoentjes overhandigd en er is voldoende desinfecteergel. 

Ruige kost

Edwin en Paskal delen in Ruige kost hun favoriete en succesvolle recepten. Waar Edwin verrijkt wordt door de muzikaliteit van Paskal, leert Paskal van Edwin te proeven en te beleven in de keuken. De gerechten en ingrediënten zijn geïnspireerd op hun reizen en hun liefde voor Zeeland.

Hun ingrediëntenlijst:

1 dosis gezond verstand;
1 keuken met goed materiaal;
1 dosis rust en geduld;
1 hulpje voor de afwas;
1 goed glas wijn (of 2, of 3...);
1 box met goede muziek;
1 of meerdere gezellige lekkere eters;
1 slager, visboer, schelpjesboer, toko.

Informatie

Datum donderdag 02 juli 2020
Tijd 19:00 - 20:30
Locatie de Drvkkery
Prijs Intro: vrijkaartje | signeren: vrije inloop
  Reserveren voor presentatie
Paskal Jakobsen & Edwin Vinke - Ruige kost