Schim en schaduw

Leigh Bardugo | De Grisha | 2019 | Paperback / softback | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 15,00

Beschrijving

Shadow and Bone is nu te zien op Netflix!

Schim en Schaduw is het eerste deel van fantasytrilogie De Grisha. Spannend, romantisch en duister: zoiets heb je nog nooit gelezen!

Het ooit zo rijke Ravka wordt sinds tientallen jaren in tweeën gedeeld door de Schaduwvlakte; een ondoorgrondelijke duisternis, vergeven van monsters die teren op mensenvlees. Het lot van het land is onzeker.

Alina Starkov is nooit ergens goed in geweest. Maar als haar regiment wordt aangevallen en haar beste vriend Mal zwaargewond raakt, ontwaakt er bij Alina een onbekende kracht die zijn leven redt. Een kracht die het door oorlog getergde koninkrijk voor eens en altijd kan bevrijden. Alina moet alles achterlaten en wordt meegevoerd naar het hof, waar ze getraind zal worden tot lid van de Grisha: het magische elitekorps dat wordt geleid door de mysterieuze Duisterling.

Alina moet de geheimen van de Grisha leren doorgronden nu de toekomst van Ravka in haar handen ligt. In de dreigende duisternis leert Alina niet alleen haar kracht beheersen, maar leert ze ook een kant van zichzelf kennen die ze misschien liever nooit had ontdekt.
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Leigh Bardugo
Uitgeverij Blossom Books B.V.
Bindwijze / format Paperback / softback
Verschenen op 20-03-2019
ISBN / EAN 9789463491525
Taal Nederlands
Gewicht 419 g
Hoogte 211 mm
Breedte 138 mm
Dikte 26 mm