Signeersessie Henny Huisman

Zaterdag 19 juni is een dag van de coryfeeën! Henny Huisman signeert zijn biografie Henny om 14.00 uur in de Drvkkery. Om 11.00 uur ontvangen wij Michael van Praag voor een signeersessie. In omgekeerde volgorde geven beide heren eveneens acte de présence bij de Koperen Tuin in Goes.

Henny

Laat in de voetballerij de naam 'Johan' vallen en mensen weten precies over wie het gaat; in de tv-wereld is 'Henny' voldoende. Henny Huisman is een icoon uit de jaren '80/'90, een van de grootste presentatoren die we gehad hebben en voor wie het woord kijkcijferkanon speciaal is uitgevonden.

Samen met Ron Brandsteder en André van Duin ('de Grote Drie') zette hij vanuit Aalsmeer RTL4 op de kaart. Henny won twee Televizierringen, legde met zijn Soundmixshow het telefoonnet plat en ontmoette de groten der aarde. Altijd bleef hij echter die aaibare, gewone jongen uit Zaandam in wie de tv-kijker zich herkende.

Ruim een jaar lang volgde auteur Kevin Kraan Henny Huisman. Het resultaat is een indringend portret van een bevlogen man die verwoede pogingen doet terug te keren op de buis, maar evengoed vol zelfspot en relativering spreekt over de hoogte- en dieptepunten uit zijn leven. Het gaat over zijn hang naar aandacht en erkenning, zijn paniekaanvallen, en hoe er gemanipuleerd werd bij grote tv-shows.Maar ook over de dood van zijn broer, de relatie met zijn vrouw Lia en zijn ontslag bij RTL4. En over Marco Borsato, Joop van den Ende, John de Mol, Gerard Joling, Robert ten Brink, Rudi Carrell en André van Duin en vele anderen.

Informatie

Datum zaterdag 19 juni 2021
Tijd 14:00 - 15:00
Locatie de Drvkkery
Prijs Vrije inloop
Henny Huisman  Boek Biografie

Bestel dit boek in onze webshop

Henny
Kevin Kraan