Signeersessie Jacodine v/d Velde

Zaterdag 26 november is Jacodine van 14.00-16.00 uur bij ons in De Drvkkery om de release van haar nieuwe boek te vieren, lezers en geïnteresseerden te ontmoeten en te signeren. Kom jij gezellig langs?

Jacodine van de Velde, opgegroeid in Zoutelande en nu wonend in Westkapelle, debuteerde in 2020 met haar young adultroman 'Wat je zegt zie je zelf'. Sinds die tijd combineert ze haar werk als orthopedagoog met het schrijversvak. Inmiddels heeft ze drie young adults op haar naam staan, die worden uitgegeven door Clavis. Daarnaast zijn er twee feelgoods van haar verschenen bij Dutch Venture Publishing. Deze maand komt daar 'Storm in een glas takkenthee' bij. 

Waar de young adults behoorlijk pittige onderwerpen beschrijven, zijn de feelgoods veel luchtiger. Toch is het ook in die boeken niet alleen zoete romantiek. Dat blijkt wel uit de titel van haar nieuwste feelgood; het dondert en het bliksemt behoorlijk in het leven van Sara en haar twee dochtertjes, die ook de hoofdpersonen zijn in 'Zwarte koffie, macchiato en takkenthee'. Deze eerste feelgood werd zeer goed ontvangen en lezers reageerden dan ook enthousiast toen bekend werd dat er na 'Bagels en een bakkie troost' nóg een deel in deze serie verscheen. 

Storm in een glas takkenthee

Na een turbulente scheiding heeft Sara bij Camiel opnieuw de liefde gevonden. Met volle teugen geniet ze van hun nieuw samengestelde gezin. Daarnaast werkt ze met plezier in de Bagels & Beans-vestiging van haar vriendin Marit en heeft ze een modus gevonden in de omgang met haar ex Stef. Helaas komt daar verandering in wanneer Stef hoort dat Sara ten huwelijk is gevraagd door Camiel. Hij haalt van alles uit de kast om haar zover te krijgen bij hem terug te komen. Wanneer in haar familie ook nog het noodlot toeslaat, is een bruiloft wel het laatste waar haar hoofd naar staat. In dit vervolg op Zwarte koffie, macchiato en takkenthee lees je hoe het verder gaat met Sara en haar dochtertjes Jenna en Liv. Weet Sara het hoofd boven water te houden? En is de liefde tussen haar en Camiel sterk genoeg om te overleven in de storm in hun glas takkenthee?

Informatie

Datum zaterdag 26 november 2022
Tijd 14:00 - 16:00
Locatie De Drvkkery
Jacodine v/d Velde