Signeersessie Margôt Ros & Jeroen Kleijne | Zeg maar Agaath

Op woensdag 20 juli komen Margôt Ros & Jeroen Kleijne van het boek Zeg maar Agaath langs in de Drvkkery. Voor de promotie van de nieuwe roman Zeg maar Agaath bezoeken zij een groot aantal boekhandels in heel Nederland. Op 20 juli doen ze ook Zeeland aan, zo zijn ze om 16.00 uur in de Drvkkery! Kan je meteen een mooie krabbel voor in het boek scoren!

Over de schrijvers

Actrice Margôt Ros (Toren C) en journalist Jeroen Kleijne vormen sinds enkele jaren een schrijversduo. Hun eerste boek was ‘Hersenschorsing’ (2020), over de ingrijpende gevolgen van Ros’ hersenschudding. In Hersenschorsing beschrijft Margôt Ros op openhartige wijze haar revalidatie, met de humor die we van haar gewend zijn.

Zeg maar Agaath

Na het overlijden van haar man besluit Agaath (78) haar villa in Amsterdam-Zuid te ontruimen, onder toeziend oog van kaketoe De Generaal. Dankzij een advertentie in de supermarkt krijgt ze hulp van vakkenvuller Karim (18), die nog geen idee heeft wat hij wil met zijn leven. Samen slaan ze nieuwe wegen in. Hij laat haar kennismaken met hiphop, zij leert hem Arabisch. Dan stuit Karim op een stapel oude liefdesbrieven. Wie is die mysterieuze man die Agaath zo aanbad? En kan Karim haar helpen haar grote liefde op te sporen? 

Informatie

Datum woensdag 20 juli 2022
Tijd 16:00 - 17:00
Locatie De Drvkkery
zegmaaragaath