Spotgaai

Suzanne Collins | De Hongerspelen | 2020 | Zachte kaft | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 12,99

Beschrijving

De Hongerspelen-trilogie verandert je leven

Voordelige nieuwe editie van Spotgaai ter ere van de verschijning van de nieuwe Hongerspelen-prequel De ballade van slangen en zangvogels op 19 mei 2020.

Katniss Everdeen overleefde tot twee keer toe de Hongerspelen, het macabere evenement dat eens per jaar plaatsvindt om de bevolking van Panem eraan te herinneren dat er niet te tornen valt aan het dictatoriale regime. Maar dat regime begint nu te wankelen. Rebellen nemen Katniss mee naar het grimmige District 13, waar de regering geen vat op heeft en waar plannen worden gemaakt voor een revolutie die haar weerga niet kent.

Terwijl de voorbereidingen voor de opstand in volle gang zijn, herstelt Katniss van de verwondingen die ze in de arena heeft opgelopen en bereidt ze zich voor op haar rol als leider van de revolutie. Ze is volledig bereid te vechten en zelfs te sterven voor vrijheid. Maar dan geeft president Snow Katniss te kennen dat hij iedereen van wie ze houdt kapot zal maken als de rebellen hun plannen doorzetten. De prijs van vrijheid lijkt hoger dan ooit...

Spotgaai is het bloedstollende slot van de reeks die begon met De Hongerspelen en Vlammen. De Hongerspelen-trilogie leverde een succesvolle filmreeks op met Jennifer Lawrence in de hoofdrol.

Lees alle boeken in de Hongerspelen-serie: De hongerspelen Vlammen Spotgaai De ballade van slangen en zangvogels
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Suzanne Collins
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Bindwijze / format Zachte kaft
Verschenen op 03-03-2020
ISBN / EAN 9789000372553
Taal Nederlands
Gewicht 492 g
Hoogte 217 mm
Breedte 142 mm
Dikte 30 mm