Startbijeenkomst Literaire Leesclub Senia

In Middelburg start een literaire leesclub. In de Drvkkery is op maandagmiddag 16 maart een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om samen moderne literatuur te gaan lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers van literatuur.

De startbijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia in samenwerking met De Drvkkery. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar.

Landelijk zijn leesclubs in opmars. Steeds meer mensen vinden het prettig om samen met anderen over boeken te praten en het aantal leesclubs neemt toe. Een veel gehoorde opmerking is dat je door een leesclub meer aan lezen toe komt en een gesprek erover veel meerwaarde heeft.

Leidraad voor de groepen is een lijst van moderne literatuur die is opgesteld door deskundigen. Daaruit worden 6 à 7 boeken per jaar gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie

Belangstellenden zijn welkom op 16 maart in De Drvkkery, Markt 51 in Middelburg. Aanvang 15.30 uur.

Aanmelden hoeft niet.

Informatie

Datum maandag 16 maart 2020
Tijd 15:30 - 17:00
Locatie de Drvkkery
Prijs Gratis kennismaking
Senia Leesclub Middelburg