Startbijeenkomst Literaire Leesclub Senia (ZB)

** Deze activiteit is verschoven naar de Bibliotheek **

Hebt u juist nu in deze coronaperiode tijd om mooie boeken te lezen en wilt u uw leeservaringen delen met anderen in een kleine groep? Word dan lid van een Senia leesgroep, ontmoet nieuwe mensen en voer inspirerende gesprekken. Uiteraard met inachtneming van de geldende regels. Belangstellenden zijn op aanmelding welkom voor een kennismaking op 26 oktober in de ZB. Aanvang 15.00 uur.


In Middelburg start binnenkort een leesclub literatuur. In de ZB is op maandagmiddag 26 oktober informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om literatuur te (gaan) lezen en daarover te praten met andere liefhebbers. Senia richt in heel Nederland leesgroepen op en brengt zo mensen die graag lezen en gelijke interesses hebben bij elkaar. Steeds meer mensen vinden het prettig om samen met anderen literatuur te lezen en erover te praten en het aantal leesgroepen neemt toe. Een veel gehoorde opmerking is dat je door een leesgroep meer gaat lezen en een gesprek erover veel meerwaarde heeft.

Leidraad voor de groepen is een lijst van moderne literatuur die is opgesteld door deskundigen. Daaruit worden 6 à 7 boeken per jaar gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Aanmelden verplicht

In deze uitzonderlijke tijd is aanmelden verplicht in verband met het maximum aantal beschikbare plaatsen. Dit kan via e-mail: info@senia.nl

Informatie

Datum maandag 26 oktober 2020
Tijd 15:00 - 16:30
Locatie Bibliotheek
Prijs Gratis kennismaking | aanmelden verplicht
Senia Leesclub Middelburg