Terug naar Verona

Julien Althuisius | 2022 | Paperback / softback | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 21,99

Beschrijving

‘Wat Julien Althuisius’ plotgedreven roman zo onweerstaanbaar maakt, is de breekbaarheid van ‘golden boys’ in een wereld waarin alles maakbaar lijkt. Een knap hedendaagse tragikomedie.’ - De Telegraaf

Terug naar Verona van Julien Althuisius gaat over vier mannen – vier vrienden – en een verkeersongeluk dat ieders leven ingrijpend verandert.

De vriendschap tussen Bruno, Charlie, Aaron en Leon is niet meer hetzelfde als tien jaar geleden, dat is voor hen alle vier wel duidelijk. Maar als een van hen betrokken raakt bij een ernstig ongeluk, raast dit als een storm door de levens van de andere drie. De eens onverwoestbare vriendengroep wordt onherroepelijk geconfronteerd met de eigen tekortkomingen en de mannen moeten zich voor het eerst afvragen wat hun vriendschap eigenlijk waard is.

Terug naar Verona is een indringende roman over een groep vrienden die worstelt met ouder worden, relaties, carrière en hun onderlinge band, tegen het decor van een stad die sneller verandert dan hun lief is.

‘Een beeldende roman – even krachtig als zacht, stoer en sensueel – die langer blijft hangen dan de meeste vriendschappen.’ – Daan Heerma van Voss

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Julien Althuisius
Uitgeverij Ambo/Anthos B.V.
Bindwijze / format Paperback / softback
Verschenen op 30-05-2022
ISBN / EAN 9789026345463
Taal Nederlands
Gewicht 384 g
Hoogte 218 mm
Breedte 138 mm
Dikte 25 mm