Tourist info

Hét toeristisch informatiepunt van Middelburg

Bij de Tourist Info Middelburg bent u aan het juiste adres voor al uw toeristische informatie en reserveringen.  U vindt de Tourist Info op de Markt in Middelburg, in het pand van boekhandel de Drvkkery.

Wandelboekjes en het gratis Middelburg Magazine
In de Tourist Info vindt u een veelvoud aan wandel- en fietsboeken. Van thematische stadswandelingen tot routes door het Walcherse landschap. Ook verkoopt de Tourist Info in de Drvkkery een grote collectie aan Zeeuwse boeken, waaronder romans, fotoboeken en geschiedkundige boeken. Aan de balie van de Tourist Info is het Middelburg Magazine en een stadsplattegrond gratis mee te nemen.

Groepsarrangementen op maat
Een high tea, diner, familiedag, borrel... Ook voor groepsarrangementen en activiteiten op maat kunt u bij de Tourist Info uitstekend terecht. Wij stemmen graag met u af hoe u uw bezoek aan Middelburg wilt invullen. Een bezoek aan het Zeeuws Museum met aansluitend een stadwandeling of liever toch een rondvaart door de grachten en daarna bierproeven? Wij kijken graag voor u wat de mogelijkheden zijn!  U kunt bellen naar 0118 674300 of mailen: info@touristinfomiddelburg.nl.

Rondleiding Stadhuis
In het seizoen (van eind maart tot eind oktober) verzorgt de Tourist Info dagelijks om 11.30 een rondleiding met gids door het stadhuis van Middelburg. Deze rondleiding kost €6,- en duurt ongeveer een uur. Het kan zijn dat het stadhuis in gebruik is, bijvoorbeeld vanwege een trouwerij. Wilt u zeker zijn van een bezoek, neem dan contact met ons via 0118 674300. Tickets kunt u afhalen in boekhandel de Drvkkery.  In de wintermaanden is het stadhuis helaas niet te bezoeken.

Stadswandeling met gids
In het seizoen (van eind maart tot eind oktober) verzorgt de Tourist Info dagelijks om 13.30 een stadwandeling met gids door de monumentale Middelburgse binnenstad. Hoge abdijtorens afgewisseld met schilderachtige steegjes...  Onze gids zorgt ervoor dat u niets mist!  De stadwandeling kost €7,50 en duurt ongeveer anderhalf uur. De tickets kunt u afhalen in boekhandel de Drvkkery. Reserveren? 0118 674300. 
Lees meer

Combi ticket
Het is mogelijk een bezoek aan het stadhuis en de stadwandeling te combineren. U bezoekt om 11.30 het stadhuis tot ongeveer 12.30 en gaat om 13.30 mee met de stadwandeling. Een fijne manier om op één dag veel van Middelburg te zien. Een combiticket kunt u in de Drvkkery kopen en kost €11,50.