Tourist info

Het officiele toeristisch informatiepunt van Middelburg

Bij de Tourist Info Middelburg bent u aan het juiste adres voor al uw toeristische informatie en reserveringen.  U vindt de Tourist Info op de Markt in Middelburg, in het pand van boekhandel de Drvkkery.

Wandelboekjes en het gratis Middelburg Magazine

In de Tourist Info vindt u een veelvoud aan wandel- en fietsboeken. Van thematische stadswandelingen tot routes door het Walcherse landschap. Ook verkoopt de Tourist Info in de Drvkkery een grote collectie aan Zeeuwse boeken, waaronder romans, fotoboeken en geschiedkundige boeken. Aan de balie van de Tourist Info is het Middelburg Magazine en een stadsplattegrond gratis mee te nemen.

Stadswandeling met gids + rondleiding stadhuis

Van maandag t/m zaterdag neemt de stadsgids u in klein gezelschap (max. 6 deelnemers) mee op ontdekkingstocht door de historische binnenstad. Bij deze wandeling van 1,5 uur is een kort bezoek aan het stadhuis inbegrepen. 

Lees meer

Fietstochten naar Veere en Vlissingen 

Samen met een fietsgids van Tourist Info Middelburg maakt u vanaf het Middelburgse stadhuis een prachtige tocht over het eiland Walcheren. 

De fietstocht naar het schilderachtige stadje Veere brengt u langs Walcherse binnenwegen, bossen en natuurgebieden. Aan de oever van het Veerse Meer hoort u het verhaal van de Zeeuwse Deltawerken. 

De fietstocht naar Vlissingen neemt u mee over de robuuste zeedijk, langs de bunkerroute naar de Vlissingse boulevard. Onderweg hoort u verhalen over het Zeeuwse maritieme verleden en de impact van de Tweede Wereldoorlog voor Middelburg, Vlissingen en het schiereiland Walcheren. 

Lees meer

Presentaties in het stadhuis

Ontdekt u Middelburg liever individueel, maar hoort u graag meer over de geschiedenis van de stad? Of wilt u juist extra informatie bovenop uw stadswandeling met gids? In de oude raadzaal van het monumentale stadhuis volgt u een presentatie die u uitdaagt om op ontdekking te gaan. 

Lees meer