Tourist info Middelburg

Tourist Info Middelburg

Stadswandelingen, fietstochten en presentaties

Hopelijk mogen wij u binnenkort weer meenemen op een ontdekkingstocht door stad en land! Al wandelend, per fiets en zelfs via een beeldende presentatie.

 • Stadswandeling met gids (inclusief stadhuis)

  Samen met een stadsgids van Tourist Info Middelburg wandelt u door de monumentale binnenstad van Middelburg. Onderweg nemen de verstilde pleintjes, verborgen steegjes, hoge abdijtorens en oude koopmanshuizen u mee naar andere tijden. Ook brengt u een kort bezoek aan het laatgotische stadhuis van Middelburg.

  Lees meer
   
 • Fietstochten op het eiland Walcheren

  Ontdek Walcheren tijdens een fietstocht met gids! Tijdens de fietstochten 'Maritieme Historie & Slag om de Schelde’ (naar Vlissingen) en 'Middelburg Veere & de Zeeuwse Delta’ (naar Veere) maakt u onder begeleiding van een gids een prachtige tocht door het Walcherse (natuur)landschap.

  Lees meer
   
 • Historische presentatie in het stadhuis

  In de oude raadzaal van het monumentale stadhuis volgt een visuele presentatie over de geschiedenis van Middelburg. Als verdieping bovenop een stadswandeling of juist als startpunt van uw ontdekkingstocht. Bij de presentatie krijgt u een boekje waarin u de besproken locaties kunt terugvinden. 

  Lees meer

 

Allyourz filmde onze stadswandeling!

Steffen Brinkhaus van het Zeeuwse boekings- en inspiratieplatform Allyourz ging een dagje mee met onze stadswandeling door monumentenstad Middelburg. Onze stadsgids Ineke vertelt in de video wat deze wandeling zo bijzonder maakt. En je krijgt een aantal prachtige dronebeelden van Middelburg te zien. 

Tourist Info Middelburg

Over Tourist Info Middelburg

Tourist Info Middelburg is het enige en officiële toeristisch informatiepunt van Middelburg. U bent hier aan het juiste adres voor al uw toeristische informatie. U vindt Tourist Info Middelburg op de Markt in Middelburg, in het pand van boekhandel de Drvkkery.

Markt 51, Middelburg
+31 (0)118 - 674 300
info@touristinfomiddelburg.nl

Tourist Info Middelburg

(Stads)wandelingen en fietsroutes

In Tourist Info Middelburg vindt u een veelvoud aan wandel- en fietsboeken. Van thematische stadswandelingen tot routes door het Walcherse landschap. Ook verkoopt de Tourist Info in de Drvkkery een grote collectie aan Zeeuwse boeken, waaronder romans, fotoboeken en geschiedkundige boeken.

 

Info Middelburg

Gratis Middelburg Magazine én plattegrond

Middelburg is een stad voor ontdekkers. Het gratis Middelburg Magazine helpt u tijdens uw ontdekkingstocht door de stad. Het Middelburg Magazine is gratis mee te nemen. Net als onze stadspattegrond.

Locatie Tourist Info Middelburg

Tourist Info Middelburg is gevestigd in boekhandel de Drvkkery op de Markt in Middelburg, schuin tegenover het stadhuis. U herkent ons direct aan de grote glazen gevel.

Markt 51, Middelburg
+31 (0)118 - 674 300
info@touristinfomiddelburg.nl