Tourist info Middelburg

Tourist info

Tourist info Middelburg

Bij de Tourist Info informeren wij je graag over alles wat Middelburg te bieden heeft. We staan voor u klaar met tips en informatie voor een geslaagd verblijf in Middelburg. In onze inspiratietafel vindt u wisselende kleine exposities van lokale (culturele) bezienswaardigheden. Laat u verrassen en kijk in de lades. Daarnaast kunt ook bij ons terecht voor informatie over de vele activiteiten die de stad te bieden heeft, of het boeken van een stadswandeling, dagtocht of rondleiding door het stadhuis. Het is echter niet mogelijk bij ons een overnachting te boeken. Daarvoor kunt u terecht op uitinmiddelburg.nl

Markt 51, Middelburg
+31 (0)118 - 674 300
info@touristinfomiddelburg.nl

Middelburg

Monumentale stad met een eigen karakter!

Middelburg, de hoofdstad van Zeeland, is een prachtige stad met meer dan 1200 monumenten. De stad heeft een karaktervol, compact centrum waar je heerlijk kunt dwalen door oude steegjes en prachtig gerestaureerde straten. Onderweg kom je bijzondere gebouwen tegen zoals de Abdij, de Lange Jan of het stadhuis. Meer rust en ruimte? Maak een wandeling over de oude bolwerken rondom de stad. Ook een bezoek aan Arnemuiden of het ommeland van Middelburg is zeker de moeite waard. 

Middelburg is een leuke winkelstad met veel lokale winkeltjes. Als je lekker een terrasje wil pakken of wil lunchen of dineren dan biedt Middelburg een groot aanbod aan sfeervolle horecagelegenheden. 

Tourist Info Middelburg

Themawandelingen

Handige stadswandelingenboekjes met verrassende routes (1,5 uur) om de stad vanaf een andere kant te ontdekken. De boekjes zijn bij de Tourist info te verkrijgen over verschillende onderwerpen.

 

 

Middelburg Magazine

Middelburg Magazine

Het Middelburg Magazine is een handig magazine met informatie, tips en aanbevelingen in Middelburg en omstreken. Het magazine is gratis af te halen bij de Tourist info.

Stadplattegrond

Stadsplattegrond

De gratis stadsplattegrond is gevuld met bezienswaardigheden, musea en lokale tips. De plattegrond is gratis af te halen bij de Tourist info.

Rondleidingen

Lange Jan

Stadstour Middelburg

Wandel samen met onze gids door het prachtige monumentale Middelburg en maak kennis met de historie, monumenten, steegjes en leuke anekdotes over de stad. Met een gids mist u niks van onze prachtige stad.

  • Duur: 1,5 uur 

  • Start: 14.00 uur 

  • Prijs: € 12,50 p.p.

  • Kinderen tot 12 jaar gratis

  • Taal: Nederlands / Duits

stadhuis

Rondleiding Stadhuis

Onze deskundige gids neemt u mee in het prachtige laatgotische stadhuis en vertelt over de bewogen geschiedenis. U bezoekt o.a. de trouwzaal, raadszaal en de burgerzaal.

  • Duur: 1 uur
  • Tijd: 11.30 uur
  • Prijs: € 10,- p.p.
  • Kinderen t/m 12 jaar gratis
  • Taal: Nederlands / Duits
Rondvaartboot

Groepstours

Ontdek Middelburg en haar prachtige omgeving onder begeleiding van een deskundige gids. Bezoek diverse bijzondere monumenten of boek een thematische wandeling door Middelburg.

Ook bieden wij voor groepen 2 bijzondere fietstochten aan. U ontdekt meer met een gids!

 

 

 

Groepstours op maat

Komt u met meer personen? Dan helpen we u graag om een passend voorstel voor u te maken. Wij doen ons uiterste best om uw uitstap naar volle tevredenheid te organiseren.

Offerte aanvragen

Locatie Tourist Info Middelburg

Tourist Info Middelburg is gevestigd in boekhandel de Drvkkery op de Markt in Middelburg, schuin tegenover het stadhuis. U herkent ons direct aan de grote glazen gevel.

Markt 51, Middelburg
+31 (0)118 - 674 300
info@touristinfomiddelburg.nl