Tourist info Middelburg

Tourist Info Middelburg

Tourist Info Middelburg

Tourist Info Middelburg is het enige en officiële toeristisch informatiepunt van Middelburg. U bent hier aan het juiste adres voor al uw toeristische informatie. U vindt Tourist Info Middelburg op de Markt in Middelburg, in het pand van boekhandel de Drvkkery.

Tourist Info Middelburg

Wandboekjes en fietsboekjes

In Tourist Info Middelburg vindt u een veelvoud aan wandel- en fietsboeken. Bijvoorbeeld van de VVV. Van thematische stadswandelingen tot routes door het Walcherse landschap. Ook verkoopt de Tourist Info in de Drvkkery een grote collectie aan Zeeuwse boeken, waaronder romans, fotoboeken en geschiedkundige boeken. Aan de balie van de Tourist Info is het Middelburg Magazine en een stadsplattegrond gratis mee te nemen.

 

Locatie Tourist Info Middelburg

Tourist Info Middelburg is gevestigd in boekhandel de Drvkkery op de Markt in Middelburg, schuin tegenover het stadhuis. U herkent ons direct aan de grote glazen gevel.

Markt 51, Middelburg
+31 (0)118 - 674 300
info@touristinfomiddelburg.nl


Tourist Info Middelburg

Stadswandeling Middelburg & rondleiding stadhuis

Van maandag t/m zaterdag neemt de stadsgids u in klein gezelschap mee op ontdekkingstocht door de historische binnenstad. Bij deze wandeling van 1,5 uur is een kort bezoek aan het stadhuis inbegrepen.

Lees meer 

Tourist Info Middelburg

Fietstochten naar Veere en Vlissingen

Samen met een fietsgids van Tourist Info Middelburg maakt u vanaf het Middelburgse stadhuis een prachtige tocht over het eiland Walcheren.

De fietstocht naar het schilderachtige stadje Veere brengt u langs Walcherse binnenwegen, bossen en natuurgebieden. Aan de oever van het Veerse Meer hoort u het verhaal van de Zeeuwse Deltawerken. De fietstocht naar Vlissingen neemt u mee over de robuuste zeedijk, langs de bunkerroute naar de Vlissingse boulevard. Onderweg hoort u verhalen over het Zeeuwse maritieme verleden en de impact van de Tweede Wereldoorlog voor Middelburg, Vlissingen en het schiereiland Walcheren.

Lees meer

Tourist Info Middelburg Video

Info Middelburg

Gratis Middelburg Magazine

Middelburg is een stad voor ontdekkers. Ontdekkers van imposante monumenten, sierlijke gevels en middeleeuwse straatjes. Maar ook voor liefhebbers van speciaalzaken, pleintjes en terrassen. Het gratis Middelburg Magazine helpt u tijdens uw ontdekkingstocht. Neem het gratis mee bij uw bezoek aan Tourist Info Middelburg.