Tourist info Middelburg

Tourist Info Middelburg

Tourist info middelburg

Tourist Info Middelburg is het enige en officiële toeristisch informatiepunt van Middelburg. Middelburg heeft een overzichtelijk stadscentrum waardoor het heerlijk is om te voet de stad te ontdekken. Wandel langs monumentale gebouwen, prachtige steegjes of over de bolwerken rondom de stad. Bij de Tourist Info Middelburg kun je een gratis stadsplattegrond ophalen en zijn er vele thematische wandel- en fietsroutes te koop. Loop er eens binnen! Wandel je liever met een stadsgids? Er zijn diverse leuke stadwandelingen te boeken. 

Markt 51, Middelburg
+31 (0)118 - 674 300
info@touristinfomiddelburg.nl

Tourist Info Middelburg

Stadswandelingen en fietstochten

 

 • Stadswandeling met gids (individueel)

  Samen met onze deskundige stadsgids wandel je door de monumentale binnenstad van Middelburg. De wandeling duurt 1,5 uur.

  Onderweg krijg je via de verstilde pleintjes, verborgen steegjes, hoge abdijtorens en oude koopmanshuizen een kijkje naar vroegere tijden. 

  Onze gidsen stemmen de taal af op de gasten.


  Boek nu je ticket

 

 • Stadswandeling en fietstochten met gids (groepen)

  Wij bieden voor groepen op maat een Stadswandeling Middelburg, rondleiding Stadhuis en 2 fietstochten door Walcheren aan onder begeleiding van deskundige gidsen.

  Tijdens de fietstochten 'Maritieme Historie & Slag om de Schelde’ (naar Vlissingen) en 'Middelburg Veere & de Zeeuwse Delta’ (naar Veere) maak je onder begeleiding van een gids een prachtige tocht door het Walcherse (natuur)landschap.

  Heb je interesse dan kun je het aanvraagformulier invullen en dan nemen wij contact op.

  Offerte voor groepen aanvragen!

  Lees meer

Allyourz filmde onze stadswandeling!

Steffen Brinkhaus van het Zeeuwse boekings- en inspiratieplatform Allyourz ging een dagje mee met onze stadswandeling door monumentenstad Middelburg. Onze stadsgids Ineke vertelt in de video wat deze wandeling zo bijzonder maakt. En je krijgt een aantal prachtige dronebeelden van Middelburg te zien. 

Tourist Info Middelburg

(Stads)wandelingen en fietsroutes

In Tourist Info Middelburg vindt u een veelvoud aan wandel- en fietsboeken. Van thematische stadswandelingen tot routes door het Walcherse landschap. Ook verkoopt de Tourist Info in de Drvkkery een grote collectie aan Zeeuwse boeken, waaronder romans, fotoboeken en geschiedkundige boeken.

 

Info Middelburg

Gratis Middelburg Magazine én plattegrond

Middelburg is een stad voor ontdekkers. Het gratis Middelburg Magazine helpt u tijdens uw ontdekkingstocht door de stad. Het Middelburg Magazine is gratis mee te nemen. Net als onze stadspattegrond.

Locatie Tourist Info Middelburg

Tourist Info Middelburg is gevestigd in boekhandel de Drvkkery op de Markt in Middelburg, schuin tegenover het stadhuis. U herkent ons direct aan de grote glazen gevel.

Markt 51, Middelburg
+31 (0)118 - 674 300
info@touristinfomiddelburg.nl


Promo video