Stadswandeling Middelburg

Rondleiding met gids in Middelburg + korte rondleiding stadhuis

Van maandag tot en met zaterdag neemt de stadsgids van Tourist Info Middelburg u in klein gezelschap (max. 10 deelnemers) mee op ontdekkingstocht door de historische binnenstad. Bij deze wandeling van 1,5 uur is een kort bezoek aan het stadhuis inbegrepen. 

Samen met een stadsgids van Tourist Info Middelburg wandelt u door de monumentale binnenstad van Middelburg. Onderweg nemen de verstilde pleintjes, verborgen steegjes, hoge abdijtorens en oude koopmanshuizen u mee naar andere tijden.

Tarieven & informatie

Maandag: 14.00 uur 
Dinsdag t/m zaterdag: 11.00 & 14.00 uur


Duur: 1,5 uur
Prijs: €8,50 p.p.
Vertrekpunt wandeling: bordes stadhuis Middelburg

Binnenkort ook te boeken bij Tourist Info Middelburg

Tourist Info Middelburg ontwikkelt regelmatig vernieuwende manieren om het verhaal achter de stad te ontdekken. Bijvoorbeeld met thematische wandeltochten, fietstochten over het eiland of visuele presentaties.

  • Fietsroute Middelburg met gids
    Een fietsroute over Walcheren in het kader van De slag om de Schelde en 75 jaar bevrijding. Binnenkort leest u hier meer over.
     
  • Een visuele presentatie over Middelburg door een stadsgids
    Voor wie graag zelf op pad gaat in Middelburg maar toch graag in hoofdlijnen iets over de geschiedenis van de stad wilt leren, is er een beeldende presentatie van een van onze stadsgidsen. Binnenkort leest u hier meer over.