Vaderdagpakket van de Drvkkery & Stadsbrouwerij Middelburg

Vaderdag Drvkkery Pakket Cadeau

Uw cadeau + een 75 cl. bierfles & een sportboek

Op zondag 21 juni is het vaderdag. Maak uw cadeau compleet met een vaderdagpakket van de Drvkkery. Samen met Stadsbrouwerij Middelburg maken wij er een extra bijzonder cadeau van. 

Voor € 7,50 bovenop uw bestelling maken wij een mooi ingepakt pakket met daarin:

  • Het boek/artikel dat u graag cadeau geeft
  • Een 75 cl. fles Bier van 'Ier (Saison)
  • Het Zeeuwse sportboek Van Raas tot Rico van Peter de Jonge
Vaderdag Middelburg

Bestel uiterlijk 18 juni

Bestellen

Het vaderdagpakket is samen met uw cadeau te bestellen via bestel@drukkerijmiddelburg.nl of 0118 886 884 (niet via de webshop). De uiterlijke besteldatum is donderdag 18 juni. Onder aan deze pagina tonen wij alvast een aantal boekentips ter inspiratie. Maar behalve boeken hebben we natuurlijk nog veel meer moois in onze winkel.

Afhalen of bezorgen

Uw bestelling is op te halen en te betalen in de winkel. In overleg is bezorging aan huis in Middelburg mogelijk. Helaas kunnen we het pakket vanwege de fles bier niet verzenden met de post. 

vaderdagpakket

Bier van 'Ier

SAISON OF FARMHOUSE ALE 4%

Een echte dorstlesser van Stadsbrouwerij Middelburg. Een licht en troebel bier wat is gebaseerd op het bier dat vroeger door Walcherse boerinnen met bakkersgist en hop uit de duinen werd gebrouwen. Het kenmerkt zich door een frisse smaak, weinig alcohol en een volle en hoppige afdronk. 

 

Van Raas tot Rico

Van Raas tot Rico

Een boek vol verrassende verhalen over Zeeuwse topsporters. De carrière van Jan Raas had in zijn laatste jaar als amateurwielrenner zomaar een onverwachte wending kunnen krijgen. Judoka Elisabeth Willeboordse inspireert kinderen in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Atlete Els Vader beschouwt haar dochter als de échte topsporter van het gezin. En kickbokser Rico Verhoeven had bij het voetballen de scheidsrechter altijd tegen. Bijna alle aspecten van topsport komen aan de orde: de steun van ouders, sponsoring, passie, succes, tegenslag, volharding en (Zeeuwse?) eigenzinnigheid. Met van elke sportman of -vrouw een uitgebreide biografie.

De verhalen zijn geschreven door Peter de Jonge (1951), ex-sportjournalist van PZC en NRC Handelsblad en voormalig hoofdredacteur van het AD en CTV Zeeland.

Boekentips voor vaderdag

LvG
De trainer en de totale mens
Louis van Gaal
De meeste mensen deugen
Een nieuwe geschiedenis van de mens
Rutger Bregman
Quarantaine
Wim Daniëls
Burgers & BBQ Bites
Smokey Goodness
Jord Althuizen
De staatsbank
ABN Amro klem tussen ambtenaren en bankiers
Ivo Bökkerink
Ondergronds
David Baldacci