Valentijnsdag 2024

Voelt u de vlinders in uw buik alweer tekeergaan? Dat zou goed kunnen, want het is bijna Valentijnsdag en wij kunnen niet wachten als we denken aan alle leuke Valentijncadeaus die bij ons in de winkel liggen. Wij weten al wat we onze Valentijn cadeau gaan geven en delen graag enkele van deze tips met jullie.

muziek valentijnsdag

Muziek

Om in de romantische sfeer te komen, mag een muziekje natuurlijk niet ontbreken. We hebben veel prachtige romantische LP's in de winkel, maar we verkopen ook deze mooie platenspeler. Dus als jouw Valentijn een muziekliefhebber is, kan je met cadeau niet fout gaan!
‘Deena & Jim’ van Anouk, is niet alleen een plaat die tot de ziel spreekt, door het hartstochtelijke verhaal dat Anouk door de liedjes heen wil vertellen. Maar met de rijke orkestrale sound met arrangementen van Martin Gjerstad, gespeeld door het Praags Filharmonisch Orkest, is het muzikaal een mooie aanvulling op uw romantische avond.

One true Loves

One True Loves

Dit is een hartverscheurende roman die de vraag behandelt of het mogelijk is om meerdere soulmates te hebben. Ben jij ook nog op zoek naar jouw soulmate? En hoop je die deze Valentijnsdag tegen te komen? Misschien kun je iets leren uit dit boek, en zo niet, dan kun je jezelf in ieder geval vermaken op Valentijnsdag met dit heerlijke romantische boek.

valentijnsdag

Ik hou van jou, tot de maan en terug

“Ik hou van jou, tot de maan en terug.” Dit mooie klassieke verhaal is in een nieuw jasjes gestoken speciaal voor Valentijn, met zon mooie omslag kun je niet anders dan opnieuw verliefd worden op dit lieve boekje.

quizboek

Het grote quiz boek voor koppels

Wil je jouw Valentijn beter leren kennen? In dit quizboek staan allerlei leuke vragen om elkaar beter te leren kennen. Dus of je elkaar nu al 50 jaar kent of pas 5 maanden, met dit boek leert u elkaar nog beter kennen. Het is superleuk om samen op Valentijnsdag in te vullen en er een romantische avond van te maken. U bent ervan verzekerd dat hier leuke gesprekken uit zullen voortvloeien.

bucketlist boek

Bucketlist boek voor koppels

Wilt u de band met je partner versterken en samen onvergetelijke herinneringen creëren? Dan is dit Bucketlist Boek voor Koppels precies wat je zoekt! Dit prachtig boek is gevuld met inspirerende ideeën en uitdagingen die jullie relatie naar nieuwe hoogten zullen tillen.