Vervloekt

Marissa Meyer | Verguld | 2022 | Harde kaft | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 25,99

Beschrijving

The Lunar Chronicles-auteur Marissa Meyer sluit met dit bloedstollende vervolg op 'Verguld' haar duologie over Repelsteeltje af.
Het is een chaos in het kasteel van Adalheid. Serilda wordt steeds verder meegesleurd in het dodelijke spelletje van de Erlkönig, terwijl ze tegelijkertijd Gold probeert te helpen zijn herinneringen terug te krijgen. Al snel wordt duidelijk dat de Erlkönig Serilda gebruikt om zijn ware liefde Perchta terug te brengen uit Verlohren. Maar daar stopt het niet... Om de zeven goden te strafen die de Duisteren al die tijd gevangen hebben gehouden, zal de Erlkönig de levens van iedereen buiten de sluier op het spel zetten. De tijd begint te dringen voor Serilda en Gold. Kunnen ze de Erlkönig tegenhouden, hun zielen bevrijden en ontsnappen uit het kasteel voordat de Oneindige Maan hen voor altijd vervloekt?
'Vervloekt' verschijnt als limited edition; waar 'Verguld' helemaal goud was, is 'Vervloekt' helemaal rood. Een rood omslag, rood folie, rode schutbladen en rood op snee, omhuld met een betoverend stofomslag.
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Marissa Meyer
Uitgeverij Blossom Books B.V.
Bindwijze / format Harde kaft
Verschenen op 09-12-2022
ISBN / EAN 9789463493970
Taal Nederlands
Gewicht 720 g
Hoogte 216 mm
Breedte 146 mm
Dikte 39 mm