Video Interview met M.J. Arlidge

De Britse thrillerauteur M.J. Arlidge schrijft dit jaar met Wat jij niet ziet het geschenkboek voor de Spannende Boeken ­Weken. Op vrijdag 5 juni zou de auteur van Helen Grace-serie te gast zijn in de Drvkkery voor een ontmoeting met zijn lezers. Omdat dit nu niet door kan gaan, maken we daar een video-interview van. 

Informatie

Datum vrijdag 05 juni 2020
Tijd 15:30 - 16:30
Locatie de Drvkkery
Prijs Gratis entree
M.J. Arlidge de Drvkkery

Boeken van M.J. Arlidge

Nog lange niet
Als de telefoon gaat, heb je nog één uur te leven
M.J. Arlidge
Kom je spelen?
Wat als jij eerder dan de politie weet waar de moordenaar zal toeslaan?
M.J. Arlidge
Wie niet weg is
Helen Grace loopt een race tegen de klok. De inzet? Haar leven
M.J. Arlidge
Naar bed, naar bed
soms zou je liever sterven...
M.J. Arlidge
Pluk een roos
Wat als je ergste nachtmerrie je thuis wordt?
M.J. Arlidge
Klikspaan
Wie zal de volgende zijn?
M.J. Arlidge
Piep zei de muis
Vader was niet thuis... Inspecteur Helen Grace krijgt te maken met een angstaanjagende seriemoordenaar
M.J. Arlidge
Iene Miene Mutte
De een leeft. De ander sterft. Kies maar...
M.J. Arlidge

M.J. Arlidge

M.J. Arlidge schrijft al jaren scenario's voor verschillende Britse crimeseries. Iene Miene Mutte was zijn debuut als thrillerauteur en werd lovend onthaald door pers en publiek. Inmiddels speelt de intrigerende inspecteur Helen Grace de hoofdrol in meerdere van zijn boeken. Onlangs verscheen het negende deel in deze serie: Nog lange niet.

Spannende Boekenweken

Van 1 t/m 21 juni vieren we de beste thrillers tijdens de Spannende Boekenweken. De hele maand juni krijgt u het geschenkboek van M.J. Arlidge cadeau bij besteding vanaf €15,- aan Nederlandstalige boeken.

Geschenkboek Wat jij niet ziet

Alice Seebold is verliefd. Sinds ze ex-soldaat Sam ontmoette, kan ze aan niets anders denken. Sam is door zijn tijd in het leger zowel mentaal als fysiek beschadigd, maar zijn littekens maken hem alleen maar aantrekkelijker. Eindelijk kan de blindgeboren Alice voor iemand zorgen, in plaats van altijd zelf te worden verzorgd. Dan wordt de stad opgeschrikt door een reeks gruwelijke inbraken. Een mysterieus figuur sluipt in het holst van de nacht huizen in, waar hij zijn nietsvermoedende slachtoffers aanvalt, vernedert en genadeloos martelt. De politie heeft maar één aanknopingspunt: de dader heeft een opvallend litteken in zijn nek. Is het toeval, of maakt Alice’ onvoorwaardelijke liefde haar blind voor wie Sam werkelijk is?