Zeeuwse Zondagen: Fokke Obbema (UITVERKOCHT)

Zeeuwse Zondagen is een nieuwe vierdelige serie lezingen in de Kloveniersdoelen, georganiseerd door de stichtingen Triple Eye en A&P. In de eerste editie is Volkskrant-journalist Fokke Obbema te gast. Hij is de auteur van de Volkskrant-rubriek De zin van het leven, waar in 2019 een boek van verscheen.

Na een hartstilstand op 1 april 2017, en het was serieus, was Fokke even dood. Hij herstelde wonderwel volledig. Na dit herstel ging hij op zoek naar de zin van het leven. Met veertig min of meer bekende Nederlanders sprak hij hierover. Wat dat hem opleverde vertelt hij op 19 januari.

Fokke Obbema, journalist bij de Volkskrant, is een boeiend verteller en goed schrijver. In 2019 verscheen zijn boek 'De Zin van het Leven'. Bestaat er wel een grotere vraag dan de vraag naar de zin van het leven? Iedereen stelt zich die vraag wel eens. Misschien in andere woorden, maar toch. Daarmee is het de grootste als ook de kleinste vraag. Diep filosofisch en tegelijkertijd alledaags. Zin ín het leven kan zomaar de zin ván het leven zijn. Mijn zin zal mogelijk hemelsbreed verschillen met de zin van uw leven, maar ze zijn evenwaardig. Hoe kom je erbij? Persoonlijk, vaak onbewust, religieus of seculier georiënteerd. Een fascinerende vraag, in ieder geval, voor uzelf en uw (directe) omgeving.

En, hoe denken die 40 Nederlanders daar over? Daar over hoort u deze middag. Wat is hun antwoord waard voor u? En wat is uw antwoord? Een vraag met een 'nader-tot-u(zelf)-karakter.

Entree: €14,- 
Passe partout: €50,- (bestel hier)
Organisator: Stichting Triple Eye, Stichting A&P i.s.m. de Drvkkery
Kaartverkoop: in de Drvkkery of via de online ticketverkoop


Vier lezingen

Fokke Obbema zo 19 jan 14:00    
Thijs Pepping zo 16 feb 14:00    
Onno Garschagen zo 15 mrt 14:00    
Joke Bacxk zo 19 apr 14:00    

Kijk voor meer informatie over Zeeuwse Zondagen ook op www.zeeuwsezondagen.nl

Informatie

Datum zondag 19 januari 2020
Tijd 14:00 - 15:30
Locatie Kloveniersdoelen
Prijs €14,- / Passe partout: €50,-
  Bestel een kaartje
Zeeuwse Zondagen