Aan de rand van een groot bos

Leo Vardiashvili | 2024 | Zachte kaft | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 23,99

Beschrijving

Saba’s vader Irakli wordt vermist in hun thuisland Georgië en het spoor leidt naar de hoofdstad Tbilisi.

Twintig jaar eerder ontvluchtte Irakli met zijn twee zoons het door oorlog verscheurde land. Twintig jaar waarin hij zijn vrouw niet meer heeft gezien, ze offerde zich op zodat zij konden ontsnappen. Na haar overlijden keert hij terug naar zijn thuisland, maar dan krijgen zijn zoons ineens het verontrustende bericht dat hij spoorloos is. Een mysterie begint.

Nadat zijn broer ook is verdwenen, besluit Saba hen na te reizen om hen te zoeken. Hij arriveert in de stad van zijn jeugd, een bevreemdende ervaring, en ziet al snel een kruimelspoor van aanwijzingen in de graffiti op de muren, in verwarrende berichten op de radio en in zinsneden uit het ongepubliceerde manuscript van zijn vader. En er is een waarschuwing: keer om! Langzaamaan ontdekt Saba, terwijl de stemmen uit het verleden steeds luider klinken, dat alle wegen leiden naar de geheimzinnige bossen van Georgië.

Aan de rand van een groot bos is een aangrijpende en overweldigende debuutroman over herinneringen en opo ffering, over de missie van een familie om elkaar te redden en het verleden te laten rusten. Een krachtige, onvergetelijke leeservaring.

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Leo Vardiashvili
Uitgeverij Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Bindwijze / format Zachte kaft
Verschenen op 25-01-2024
ISBN / EAN 9789403109725
Taal Nederlands
Gewicht 467 g
Hoogte 215 mm
Breedte 141 mm
Dikte 33 mm