De platenzaak van Middelburg

Speaker en platenspeakers

Vinyl, cd's, platenspelers en meer

 

 

 

 

Op zoek naar een platenzaak in Middelburg? In de Drvkkery vindt u de grootste collectie vinyl van Zuidwest-Nederland. Naast platen en cd's (van klassiek en pop tot folk en jazz) verkopen we ook platenspelers, speakers, accessoires en muziekboeken. 

RSD Drops

Record Store Day Drops

In 2020 is de wereld totaal veranderd. Om een plek te vinden in die nieuwe realiteit is ook Record Store Day aangepast. Het wereldwijde evenement voor de platenzaken zal daarom helaas niet plaatsvinden op 20 juni. In plaats daarvan zullen de titels op de officiële RSD 2020 lijst verspreid uitgebracht worden over drie RSD ‘Drop’ data:
zaterdag 29 augustus, zaterdag 26 september en zaterdag 24 oktober.

Een nieuwe versie van de lijst van alle betreffende releases, verspreid over de drie data, zal op 1 juni bekend gemaakt worden. Updates hiervan kunnen vervolgens worden gevonden op deze site en via de social media van Record Store Day Nederland. We kunnen geen items reserveren maar je kan wel aangeven dat je iets graag wilt hebben, dan doen wij ons best het in de winkel te krijgen!

Spinvis

ALBUM VAN DE WEEK: SPINVIS - 7.6.9.6

Het nieuwe album 7.6.9.6 kwam tot stand tijdens de isolatie van de lockdown, zonder invloed of hulp van buitenaf. Zelfs de mix deed de Jong zelf. Om het in zijn eigen woorden te zeggen: ‘Opeens was er niks meer wat hij niet kon / De man die zich verzon’. De Jong is een manusje-van-alles: hij ontwierp voor de gelegenheid ook een prentenboek waarin hij terugblikt op de afgelopen twintig jaar Spinvis. Het boek is te vinden bij de speciale uitgave van het album; een reden te meer om de plaat fysiek in huis te halen en niet alleen te streamen.

Eind augustus kregen we al een voorsmaakje uit 7.6.9.6. De Jong loste toen de ep Scherven van jou, met een greep uit de songs die nu ook op 7.6.9.6 prijken. De beste greep, dachten we na een eerste luisterbeurt, maar dat bleek te snel geoordeeld. Hoe meer je de plaat draait, hoe meer de liedjes je bekruipen, om je vervolgens dagenlang niet meer los te laten. Een ervan draagt de titel “Parel”, maar er staan er wel meer op die die naam waardig zijn.

Coldplay

Coldplay - Parachutes 20th anniversary

Het album Parachutes van Coldplay werd 20 jaar geleden uitgebracht. Om dat te vieren wordt dit album opnieuw exclusief uitgebracht op, uiteraard, "yellow" vinyl. Vanaf 20 november in de winkel. Wil je zeker weten dat je er een bemachtigd? Pre-order hem dan bij ons!

Audio Pro C5 lifestyle

Speakers en platenspelers

Op onze muziekafdeling vind u vanaf nu een aantal fraai ingerichte kasten met platenspelers van Crosley en de multifunctionele speakers van Audio Pro.

De meeste platenspeler komen als set met speakers en bevatten daarnaast bluetooth voor het draadloos afspelen van muziek via de smartphone. De platenspelers van Crosley zijn een prima keus om die warme sound van vinyl te ontdekken.

De wifi speakers van Audio Pro gebruikt u als stand alone maar u kunt hem ook verbinden met meerdere speakers. U bepaalt alles. Dankzij de handige app stelt u alles in een handomdraai in. Het geluid is overweldigend, maar daarvoor moet u toch echt even komen luisteren!