De platenzaak van Middelburg

Speaker en platenspeakers

Vinyl, cd's, platenspelers en meer

 

 

 

 

Op zoek naar een platenzaak in Middelburg? In de Drvkkery vindt u de grootste collectie vinyl van Zuidwest-Nederland. Naast platen en cd's (van klassiek en pop tot folk en jazz) verkopen we ook platenspelers, speakers, accessoires en muziekboeken. 

RSD Drops

Record Store Day Drops

In 2020 is de wereld totaal veranderd. Om een plek te vinden in die nieuwe realiteit is ook Record Store Day aangepast. Het wereldwijde evenement voor de platenzaken zal daarom helaas niet plaatsvinden op 20 juni. In plaats daarvan zullen de titels op de officiële RSD 2020 lijst verspreid uitgebracht worden over drie RSD ‘Drop’ data:
zaterdag 29 augustus, zaterdag 26 september en zaterdag 24 oktober.

Een nieuwe versie van de lijst van alle betreffende releases, verspreid over de drie data, zal op 1 juni bekend gemaakt worden. Updates hiervan kunnen vervolgens worden gevonden op deze site en via de social media van Record Store Day Nederland. We kunnen geen items reserveren maar je kan wel aangeven dat je iets graag wilt hebben, dan doen wij ons best het in de winkel te krijgen!

Fontaines

ALBUM VAN DE WEEK

Fontaines D.C. bracht het afgelopen jaar met Dogrel een van de beste debuutplaten uit, maar laat nu al weer van zich horen met nieuwe muziek. Het postpunk-gezelschap uit Dublin groeide in een mum van tijd uit tot boegbeelden in hun genre en gingen in september bijna aan de haal met de prestigieuze Mercury Prize. Het beloofde dan ook weer een uitermate druk jaar voor het vijftal te worden met optredens op onder andere Rock Werchter en Best Kept Secret. Helaas moesten de tourplannen voor even opgeborgen worden, maar de band lost wel op 31 juli hun nieuwe plaat A Hero’s Death. De verwachtingen voor nieuwe muziek liggen dan ook bijzonder hoog en met het kakelverse “A Hero’s Death” slaan ze de bal helemaal raak.

Coldplay

Coldplay - Parachutes 20th anniversary

Het album Parachutes van Coldplay werd 20 jaar geleden uitgebracht. Om dat te vieren wordt dit album opnieuw exclusief uitgebracht op, uiteraard, "yellow" vinyl. Wil je zeker weten dat je er een bemachtigd? Pre-order hem dan bij ons!

Deep Purple

Deep Purple - Whoosh!

Bij de release van hun vorige album ‘InFinite’ kondigde Deep Purple een tournee aan met de titel ‘The Long Goodbye’. Die titel deed vermoeden dat de Engelse rockdinosauriërs na die tournee zouden stoppen, maar ze hebben ons allemaal op het verkeerde been gezet want met ‘Whoosh’ levert de band haar 21ste studioalbum af. De stijl van de vorige twee albums wordt naadloos voortgezet op deze langspeler die maar liefst 13 nummers telt.

Naast de CD & LP hebben we ook deze mooie set verkrijgbaar voor maar 68,95, pre-order hem bij ons!

Uitgelichte nieuwe LP's

havas

Lianna La Havas - Lianna La Havas

Mint Green Coloured LP

Fiona Apple

Fiona Apple - Fetch The Bolt Cutters

Indie Only Coloured Vinyl

Kansas

Kansas - The Absence Of Presence

2lp+cd / Etching On Side D

Audio Pro C5 lifestyle

Speakers en platenspelers

Op onze muziekafdeling vind u vanaf nu een aantal fraai ingerichte kasten met platenspelers van Crosley en de multifunctionele speakers van Audio Pro.

De meeste platenspeler komen als set met speakers en bevatten daarnaast bluetooth voor het draadloos afspelen van muziek via de smartphone. De platenspelers van Crosley zijn een prima keus om die warme sound van vinyl te ontdekken.

De wifi speakers van Audio Pro gebruikt u als stand alone maar u kunt hem ook verbinden met meerdere speakers. U bepaalt alles. Dankzij de handige app stelt u alles in een handomdraai in. Het geluid is overweldigend, maar daarvoor moet u toch echt even komen luisteren!