De platenzaak van Middelburg

Speaker en platenspeakers

Vinyl, cd's, platenspelers en meer

 

 

 

 

Op zoek naar een platenzaak in Middelburg? In de Drvkkery vindt u de grootste collectie vinyl van Zuidwest-Nederland. Naast platen en cd's (van klassiek en pop tot folk en jazz) verkopen we ook platenspelers, speakers, accessoires en muziekboeken. 

Nieuw binnen

Sufjan

Sufjan Stevens & Lowell Brams - Aporia

CD: €17,95
LP: € 25,95

Dewolff

Dewolff & Friends - Electrosaurus 2

LP: €29,95

Bon Iver

Bon Iver - Blood Bank (10th Anniversary Edition)

LP: €24,95

Audio Pro C5 lifestyle

Speakers en platenspelers

Op onze muziekafdeling vind u vanaf nu een aantal fraai ingerichte kasten met platenspelers van Crosley en de multifunctionele speakers van Audio Pro.

De meeste platenspeler komen als set met speakers en bevatten daarnaast bluetooth voor het draadloos afspelen van muziek via de smartphone. De platenspelers van Crosley zijn een prima keus om die warme sound van vinyl te ontdekken.

De wifi speakers van Audio Pro gebruikt u als stand alone maar u kunt hem ook verbinden met meerdere speakers. U bepaalt alles. Dankzij de handige app stelt u alles in een handomdraai in. Het geluid is overweldigend, maar daarvoor moet u toch echt even komen luisteren!

Dewolff

Album van de Week: Dewolff & Friends - Electrosaurus 2

DeWolff brengt komende een speciaal verzamelalbum uit om collega-artiesten en platenzaken een hart onder de riem te steken.

De verzamelaar heet Electrosaurus: 21st Century Heavy Blues vol. 2 en komt in een beperkte oplage van 666 uit.

Record Store Day
De plaat zou eigenlijk tijdens Record Store Day uitgebracht worden, maar vanwege de coronacrisis gaat deze dag niet door. DeWolff zou dit jaar de Nederlandse ambassadeur zijn van Record Store Day. Ondanks dat de dag niet doorgaat, brengt het drietal toch dit verzamelalbum uit. Daarmee hopen ze collega-artiesten en platenzaken een extra steuntje in de rug te geven. De opbrengst van het album wordt namelijk eerlijk verdeeld, zo schrijft de band op Facebook.

Studio
Op de dubbel lp zijn behalve het Geleens rocktrio onder anderen ook Joan Franka, Modern Trash en Mitch Rivers te horen. Alle nummers zijn opgenomen in hun eigen studio, Electrosaurus genaamd. In 2017 bracht de Geleense band ook al een dergelijk verzamelalbum uit. Dat deed de band destijds vanwege het tienjarige bestaan.

LP: €29,95