De platenzaak van Middelburg

Speaker en platenspeakers

Vinyl, cd's, platenspelers en meer

 

 

 

 

Op zoek naar een platenzaak in Middelburg? In de Drvkkery vindt u de grootste collectie vinyl van Zuidwest-Nederland. Naast platen en cd's (van klassiek en pop tot folk en jazz) verkopen we ook platenspelers, speakers, accessoires en muziekboeken. 

RSD Drops

Record Store Day Drops

In 2020 is de wereld totaal veranderd. Om een plek te vinden in die nieuwe realiteit is ook Record Store Day aangepast. Het wereldwijde evenement voor de platenzaken zal daarom helaas niet plaatsvinden op 20 juni. In plaats daarvan zullen de titels op de officiële RSD 2020 lijst verspreid uitgebracht worden over drie RSD ‘Drop’ data:
zaterdag 29 augustus, zaterdag 26 september en zaterdag 24 oktober.

Een nieuwe versie van de lijst van alle betreffende releases, verspreid over de drie data, zal op 1 juni bekend gemaakt worden. Updates hiervan kunnen vervolgens worden gevonden op deze site en via de social media van Record Store Day Nederland. We kunnen geen items reserveren maar je kan wel aangeven dat je iets graag wilt hebben, dan doen wij ons best het in de winkel te krijgen!

Uitgelichte nieuwe LP's

Danny Vera

Danny Vera - Hold On To Let Go 7''

Als gevolg van de Corona-maatregelen besloot Danny Vera thuis een studio op te zetten. Alleen voor een microfoon met akoestische gitaar nam hij zichzelf op. Hold On To Let Go is één van de resultaten daarvan. In zijn eenvoud behoort dit liedje tot een van de hoogtepunten uit zijn oeuvre. Daarom nu alvast op single. Later zal het nog eens verschijnen op de EP The New Black and White Pt. 4 - Home Recordings.

7 inch: € 7,95

Khruangbin

Khruangbin - Mordechai

Rekenen we de dubversie van hun tweede album Con todo el mundo (2018) en het eerder dit jaar met soulzanger Leon Bridges gemaakte Texas Sun even niet mee, dan is Mordechai het derde album van Khruangbin, het Texaanse trio met de Thaise naam en de al even exotisch klinkende sound.

Khruangbin klinkt zomers, zwoel en luchtig op een album vol fraaie details die zich langzaam prijsgeven.

LP: €25,95

Barry Hay

Barry Hay ft JB Meijers - Artone Sessions 10''

Unieke live sessie van Barry Hay, JB Meijers en band direct-to-disc opgenomen in de Artone Studio in Haarlem. Met nummers als “It’s Not For You”, “Black Star”, “I’m On Fire” and “Blue Bayou” featuring Danny Vera.

Exclusief uitgebracht tijdens Love Your Local Record Store. Er zijn er nog een aantal dus wees er snel bij! 

10'': €16,95

Audio Pro C5 lifestyle

Speakers en platenspelers

Op onze muziekafdeling vind u vanaf nu een aantal fraai ingerichte kasten met platenspelers van Crosley en de multifunctionele speakers van Audio Pro.

De meeste platenspeler komen als set met speakers en bevatten daarnaast bluetooth voor het draadloos afspelen van muziek via de smartphone. De platenspelers van Crosley zijn een prima keus om die warme sound van vinyl te ontdekken.

De wifi speakers van Audio Pro gebruikt u als stand alone maar u kunt hem ook verbinden met meerdere speakers. U bepaalt alles. Dankzij de handige app stelt u alles in een handomdraai in. Het geluid is overweldigend, maar daarvoor moet u toch echt even komen luisteren!