De platenzaak van Middelburg

Muziekafdeling 2023

Vinyl, platenspelers en meer

De platenzaak van Middelburg vind je in de Drvkkery! Je vind bij ons een ruime collectie vinyl van pop tot indie-rock en van lokale helden als Danny Vera en Bløf tot classics van The Stones en U2. Naast onze collectie vinyl hebben wij ook een ruime collectie muziekboeken, platenspelers, K-pop en meer.

Een wisselend en verrassend assortiment
Wekelijks komen er een hoop nieuwe titels uit op vinyl. In verband met de hoge omloopsnelheid van vinyl staat niet ons volledige assortiment op de site. Onderaan deze pagina vind je een klein gedeelte van ons assortiment. Ben je opzoek naar een specifieke titel of wil je iets bestellen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Binnenkort in de winkel

Sphinx
LP
Di-Rect
Ohio Players
LP | Indie only Rood
Black Keys
A La Sala
LP | Indie only | soleil
Khruangbin
The Tortured Poets Department [PRE ORDER]
Pre order LP & CD
Taylor Swift
Dark Matter
LP
Pearl Jam
Sphinx
LP
Di-Rect
Ohio Players
LP | Indie only Rood
Black Keys
A La Sala
LP | Indie only | soleil
Khruangbin
The Tortured Poets Department [PRE ORDER]
Pre order LP & CD
Taylor Swift
Dark Matter
LP
Pearl Jam
lip

Prelude To Ecstasy

The Last Dinner Party
Hoewel de band nog geen singles heeft uitgebracht gooien ze overal hoge ogen. Zo stonden ze afgelopen zomer in het voorprogramma van the Rolling Stones in Hyde Park, en binnenkort spelen ze een uitverkochte Melkweg en Botanique. Komende zomer plakken ze daar dan ook nog eens een show op Coachella en een tour door Amerika en Engeland aan vast.

Prelude To Ecstasy heeft wat weg van bands als Wet Leg, Wolf Alice, maar dan besprenkeld met flarden rockopera, klassieke invloeden en gewoon heel fijne gitaren!

Wies Alles Anders

Alles Anders

Wies

Ik keek er erg naar uit, nieuwe muziek van Pop-trio Wies! Op de tweede plaat zijn de onderwerpen als afscheid en relaties gebleven, maar het fijne Indie-pop geluid wordt nu ook afgewisseld met wat meer elektronische sounds en drumcomputers. 

Alles Anders is een heerlijke veelzijdige plaat met intieme maar ook heel grote momenten. Liefhebbers van Froukje, Spinvis en andere Nederpop gaan hier erg van genieten!

Bitterzoet Live

Bitterzoet Live

Eefje de Visser

Magisch was haar album Bitterzoet: Eefje de Visser’s plaat uit 2020 won alles wat er te winnen viel, twee Edisons, meerdere 3FM awards en een 3voor12 award vooor beste plaat van 2020.
De liveshow was nog magischer dan de plaat! Ik (Tim) heb haar show twee keer gezien, en beide keren liep ik betoverd de zaal uit.
Nu is hij eindelijk uit op vinyl: Bitterzoet live in Carré! Naast de LP zit er ook een download code bij om het concert te bekijken. Want geloof me, dit audio-visuele spektakel wil je niet alleen horen!

Victrola platenspeler

Platenspelers

De platenspelers van Victrola zijn een prima keus om die warme sound van vinyl te ontdekken. De platenspelers zijn gemaakt van hoogwaardige elementen van onderander Audio Technica. Ook connect je de platenspelers gemakkelijk doormiddel van Bluetooth aan jouw eigen geluidsinstallatie of koptelefoon. Wil je graag een demonstratie van de Victrola Eastwood of Re-Spin platenspelers? Neem contact met ons op, en we draaien graag een plaatje voor je!