Bordspellen

Bordspellen


Onze spellenafdeling kent een breed scala aan bordspellen. Familiespellen, partygames en (moderne) klassiekers worden aangevuld met een originele selectie van spellen en speelgoed. Up-to-date gehouden door onze spellenexpert Lilith. Daarnaast is er een flink aanbod van puzzels.

Hieronder vind je een selectie uit ons assortiment om gelijk de bestellen. Mocht je iets niet kunnen vinden, dan kun je altijd contact opnemen. We helpen je graag met tips en advies. 

Bordspellen Middelburg Speciaalzaak Drvkkery
Bordspellen Middelburg Speciaalzaak Drvkkery
Bordspellen Middelburg Speciaalzaak Drvkkery
Bordspellen Middelburg Speciaalzaak Drvkkery

Libertalia


Word de rijkste luchtpiraat van Galecrest? Stuur je bemanningsleden naar eilanden om buit binnen te halen. Iedereen gebruikt dezelfde karakterkaarten. De rang van de kaart die je per eiland speelt en je persoonlijke reputatie bepalen wie de buit krijgt. Zet jij het slimst je piraten in dan ga jij er met de buit vandoor?
 
  Vanaf 14 jaar
  1 - 6 spelers
  +/- 45 min
 
 

Legpuzzels


Naast de bordspellen hebben we een ruime sortering van legpuzzels. Jumbo, bekend van onder andere Jan van Haasteren, en Gibsons, de grootste Engelse puzzelproduct, voeren het aanbod aan. Daarnaast hebben we een selectie van andere merken zoals: Londji, Galison en Marius van Dokkum. Dit zorgt voor een afwisselend en verrassend assortiment

Hieronder vind je een selectie van onze merken.

Voor alle puzzels  in de webshop kijk je hier