Verzenden en betalen

Betaalmogelijkheden

Online betalen 

U kunt online betalen via iDeal, PayPal, Visa, Maestro, Mastercard en Vpay. Onze Belgische klanten kunnen online via Bancontact betalen. Als cadeaukaarten nemen wij online de Drvkkery Cadeaukaart, de Boekenbon en de Podium Cadeaukaart aan.

Wanneer u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kunt u betalen met iDeal. U wordt bij het afronden van uw bestelling doorgestuurd naar de online betaalomgeving van uw bank, waarna u de bestelling definitief maakt.

Betalen bij afhalen

Wanneer u kiest voor het afhalen van uw bestelling in onze winkel in Middelburg is het tevens mogelijk om in de winkel te betalen bij het afhalen van uw bestelling.

Verzenden / afhalen

Wij streven ernaar alle voorradige artikelen op dezelfde dag (mits voor 14.00u besteld) nog te verzenden. U ontvangt altijd een orderbevestiging op uw e-mailadres. Hierin staat o.a. of de producten op voorraad zijn en de verzenddatum hiervan.

Uw bestelling kan worden bezorg of worden afgehaald in onze winkel in Middelburg. Voor verzendingen maken wij gebruik van PostNL.

 

Verzendkosten

Bestellingen tot € 9,99 € 5,50 verzendkosten
Bestellingen tussen €10,- en € 19,99 € 3,99 verzendkosten
Bestellingen vanaf € 20,- Gratis verzending