Cadeau

Cadeaus met oog voor design


In de Drvkkery zijn wij niet alleen gek op boeken, maar ook op mooie cadeaus. Onze brede selectie wordt met zorg samengesteld. Bordspellen, designproducten, kantoor- en schrijfwaren of cadeaus met een bijzonder verhaal. We hebben voor iedereen een geschikt cadeau in huis.

klok
olijfolie
pennen
xd design
kookwekker
spellen

Bordspellen


Onze spellen afdeling kent een breed scala aan bordspellen. Familiespellen, partygames en (moderne) klassiekers worden aangevuld met een originele selectie van spellen en speelgoed. Up-to-date gehouden door onze spellen expert Fred. Daarnaast is er een flink aanbod van puzzels.

Spelletjesavond in Het Koffiepand!

Regelmatig organiseren we samen met het Koffiepand een spellenavond. Vanwege Corona is dat voorlopig alleen als het buiten kan plaatsvinden. Hou onze sociale media in de gaten en kijk in de agenda voor alle informatie.

Candylab Woodie

Candylab toys

Vanaf nu verkrijgbaar: de prachtige houten auto's van Candylab toys. Met hun minimalistische ontwerp en prachtige kleuren een gewild cadeau voor jong en oud!

Bij Candylab hebben ze een duidelijke en enthousiaste missie: absoluut de beste houten speelgoedvoertuigen op de markt maken. Ze zijn gearheads, ontwerpers, ingenieurs, ouders, en ze hebben allemaal een band opgebouwd om toymakers te worden, met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Ze geloven in het uitgebreide gebruik van natuurlijke materialen, uniek vakmanschap. Gooi wat diepe liefde voor vintage auto-ontwerp en het Candylab-DNA werd geboren, geliefd bij kinderen en verzamelaars.

 

pennen lamy

Schrijfwaren


Het schrijfwaren assortiment wordt gekenmerkt door een duidelijke keuze voor kwaliteit en design. Met merken als Lamy, Kaweco, Caran d’Ache en Cross hebben we een veelzijdig assortiment voor iedere portemonnee. Naast vulpennen kunt u ook voor een goede balpen of rollerball bij ons terecht.

Legpuzzels


Naast de bordspellen hebben we een ruime sortering van legpuzzels. Jumbo, bekend van onder andere Jan van Haasteren, en Gibsons, de grootste Engelse puzzelproduct, voeren het aanbod aan. Daarnaast hebben we een selectie van andere merken zoals: Londji, Galison en Marius van Dokkum. Dit zorgt voor een afwisselend en verrassend assortiment

Hieronder vind je een selectie van onze merken.

Voor alle puzzels  in de webshop kijk je hier

24 Bottles


De flessen van 24 Bottles zijn niet alleen heel mooi, maar ook erg praktisch. Met de hoogwaardige RVS flessen heeft u altijd een stijlvolle dorstlesser bij de hand. Verkrijgbaar in verschillende varianten, kom snel kijken naar het assortiment.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Wilt u weten of wij een specifiek artikel in huis hebben?