Cadeau

Cadeaus met oog voor design


In de Drvkkery zijn wij niet alleen gek op boeken, maar ook op mooie cadeaus. Onze brede selectie wordt met zorg samengesteld. Bordspellen, designproducten, kantoor- en schrijfwaren of cadeaus met een bijzonder verhaal. We hebben voor iedereen een geschikt cadeau in huis.

Door ons grote en wisselende assortiment staat lang niet alles in onze webshop. Een kleine selectie van de cadeauafdeling vind je hieronder. Mocht je iets zoeken wat er niet bijstaat kun je als altijd contacteren om te helpen

klok
olijfolie
pennen
xd design
kookwekker
lakeside

Lakeside Relaxsound


De Lakeside Relaxound Box van Zwitscherbox brengt de natuur bij jou in huis. Hij is compact vormgegeven en is uitgerust met een bewegingssensor. Wanneer je er langs loopt, wordt de ruimte gedurende 2 minuten gevuld met kalmerende natuurgeluiden die jou naar de oevers brengen van een idyllisch bosmeer: zacht opspattend water ontmoet fluitende vogels, kakelende eenden en tsjilpende krekels. Je voelt meteen hoe de alledaagse gedachten vervagen en je hoofd en lichaam zich ontspannen.

Polonapolona - Cups with Personality

Mok bowie
35cl big cup
polonapolona
Mok albert
35cl big cup
polonapolona
Mok kurt
35 cl big cup
polonapolona
Mok vincent
35cl big cup
polonapolona
Mok lemmy
35cl big cup
polonapolona
Mok freddie
35cl big cup
polonapolona
Mok jobs
35cl big cup
polona polona
Mok amy
35 cl big cup
polonapolona

Schrijfwaren


Het schrijfwaren assortiment wordt gekenmerkt door een duidelijke keuze voor kwaliteit en design. Met merken als Lamy, Kaweco, Caran d’Ache en Cross hebben we een veelzijdig assortiment voor iedere portemonnee. Naast vulpennen kunt u ook voor een goede balpen of rollerball bij ons terecht.

Lamy Ncode


De nieuwe LAMY safari all black ncode brengt het analoge schrijven in een notitieboek samen met de oneindige mogelijkheden van het digitale schrijven.

Met de LAMY safari all black ncode, het bijpassende LAMY digitale papieren notitieboekje en de talrijke functies van de Neo Studio App, is het gemakkelijk om op papier te schrijven, je handgeschreven materiaal gelijktijdig te digitaliseren en vervolgens te bewerken zoals je wilt.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Wilt u weten of wij een specifiek artikel in huis hebben?