Cadeau

Cadeaus met oog voor design


In de Drvkkery zijn wij niet alleen gek op boeken, maar ook op mooie cadeaus. Onze brede selectie wordt met zorg samengesteld. Bordspellen, designproducten, kantoor- en schrijfwaren of cadeaus met een bijzonder verhaal. We hebben voor iedereen een geschikt cadeau in huis.

Door ons grote en wisselende assortiment staat lang niet alles in onze webshop. Een kleine selectie van de cadeauafdeling vind je hieronder. Mocht je iets zoeken wat er niet bijstaat kun je als altijd contacteren om te helpen

klok
olijfolie
pennen
xd design
kookwekker
lakeside

Lakeside Relaxsound


De Lakeside Relaxound Box van Zwitscherbox brengt de natuur bij jou in huis. Hij is compact vormgegeven en is uitgerust met een bewegingssensor. Wanneer je er langs loopt, wordt de ruimte gedurende 2 minuten gevuld met kalmerende natuurgeluiden die jou naar de oevers brengen van een idyllisch bosmeer: zacht opspattend water ontmoet fluitende vogels, kakelende eenden en tsjilpende krekels. Je voelt meteen hoe de alledaagse gedachten vervagen en je hoofd en lichaam zich ontspannen.

Lexon design is al meer dan 30 jaar een toonaangevend merk op het gebied van design met meer dan 180 design prijzen en een nauwe samenwerking met beroemde designers.  Lexon design maakt een verschil in de ontwerpwereld en blijft trouw aan zijn toewijding : design nuttige objecten, mooi, makkelijk te gebruiken, innovatief en betaalbaar.

Candylab Woodie

Candylab toys

Vanaf nu verkrijgbaar: de prachtige houten auto's van Candylab toys. Met hun minimalistische ontwerp en prachtige kleuren een gewild cadeau voor jong en oud!

Bij Candylab hebben ze een duidelijke en enthousiaste missie: absoluut de beste houten speelgoedvoertuigen op de markt maken. Ze zijn gearheads, ontwerpers, ingenieurs, ouders, en ze hebben allemaal een band opgebouwd om toymakers te worden, met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Ze geloven in het uitgebreide gebruik van natuurlijke materialen, uniek vakmanschap. Gooi wat diepe liefde voor vintage auto-ontwerp en het Candylab-DNA werd geboren, geliefd bij kinderen en verzamelaars.

 

pennen lamy

Schrijfwaren


Het schrijfwaren assortiment wordt gekenmerkt door een duidelijke keuze voor kwaliteit en design. Met merken als Lamy, Kaweco, Caran d’Ache en Cross hebben we een veelzijdig assortiment voor iedere portemonnee. Naast vulpennen kunt u ook voor een goede balpen of rollerball bij ons terecht.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Wilt u weten of wij een specifiek artikel in huis hebben?