Cadeau

Cadeaus met oog voor design


In de Drvkkery zijn wij niet alleen gek op boeken, maar ook op mooie cadeaus. Onze brede selectie wordt met zorg samengesteld. Bordspellen, designproducten, kantoor- en schrijfwaren of cadeaus met een bijzonder verhaal. We hebben voor iedereen een passend presentje in huis.

Door ons grote en wisselende assortiment staat lang niet alles in onze webshop. Een kleine selectie van de cadeauafdeling vind je hieronder. Mocht je iets zoeken dat er niet bijstaat kun je ons altijd contacteren om te helpen

klokken
hoi
klok
pennen
kookwekker
hoi

24 Bottles

24 Bottles


De flessen van 24 Bottles zijn niet alleen heel mooi, maar ook erg praktisch. Met de hoogwaardige RVS flessen heeft u altijd een stijlvolle dorstlesser bij de hand. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, prints en maten! Kom snel kijken naar het assortiment.

Schrijfwaren


Het schrijfwaren assortiment wordt gekenmerkt door een duidelijke keuze voor kwaliteit en design. Met merken als Lamy, Kaweco, Caran d’Ache en Cross hebben we een veelzijdig assortiment voor iedere portemonnee. Naast vulpennen kunt u ook voor een goede balpen of rollerball bij ons terecht.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Wilt u weten of wij een specifiek artikel in huis hebben?