Agenda

23
Feb
Booktok
Booktok Bonanza
De Drvkkery
23 Feb om 19:00 uur
Heb jij altijd al eens na sluitingstijd in de Drukkerij willen zijn? Dan is dit je kans!Vrijdagavond 23 februari openen wij de deuren voor een avond gevuld met boeken, boekenliefhebbers, activiteiten en de leukste bookish items.
24
Feb
Muziek
The Neighbours
Brasserie de Drvkkery
24 Feb om 15:30 uur
Het is weer tijd voor muziek in de Brasserie. Iedere zaterdag kun je bij ons genieten van verschillende muzikale optredens in de gezellige binnentuin. Van jazz tot pop en van klassiek tot singer-songwriters.
01
Mar
Instore
Het Zesde Metaal
de Drvkkery
01 Mar om 13:30 uur
Op Vrijdag 1 maart speelt Het Zesde Metaal ter ere van hun nieuwe album 'Het Langste Jaar' in de Spot in Middelburg. 's Middags komt de Vlaamse band rond Wannes Capelle bij ons langs voor een klein intiem optreden.
02
Mar
Muziek
Sanja & Friends
Brasserie de Drvkkery
02 Mar om 15:30 uur
Het is weer tijd voor muziek in de Brasserie. Iedere zaterdag kun je bij ons genieten van verschillende muzikale optredens in de gezellige binnentuin. Van jazz tot pop en van klassiek tot singer-songwriters. Deze keer is de beurt aan Sanja & Friends.
07
Mar
Lezing
Lezing en interview Marianne Bruijn
Boekhandel de Drvkkery
07 Mar om 19:30 uur
Op donderdag 7 maart om 19.30 uur nodigen we je uit voor een bijzondere lezing door RABO-topmarketeer Marianne Bruijn in de Drvkkery. Marianne komt speciaal in het kader van Internationale Vrouwendag om inzichten uit haar boek "The Female Fix" te delen.
Gratis
09
Mar
Muziek
Zuidwest 5
brasserie de Drvkkery
09 Mar om 15:30 uur
Het is weer tijd voor muziek in de Brasserie. Iedere zaterdag kun je bij ons genieten van verschillende muzikale optredens in de gezellige binnentuin. Van jazz tot pop en van klassiek tot singer-songwriters. Deze keer is de beurt aan Zuidwest 5.
16
Mar
Signeersessie
Dingenzoekers
De Drvkkery
16 Mar om 14:30 uur
Altijd al nieuwsgierig naar waar die Belgen in eigen land rondhangen? Kom dan met de Dingenzoekers praten! Recht uit Antwerpen komen zij je graag vertellen over de hidden gems van hun geliefde koninkrijk. Bier, frietjes en Manneke Pis? Ja, maar er is zoveel meer. 
19
Mar
Boekenweek 2024
Interview Familie Chabot
Sint Jacobskerk Vlissingen
19 Mar om 19:00 uur
Dinsdagavond 19 maart komt de grootste schrijversfamilie van Nederland: de familie Chabot voor een interview naar de Sint Jakobskerk in Vlissingen. Dit jaar zijn ze gezamenlijk verantwoordelijk voor het boekenweekgeschenk: Gezinsverpakking.
23
Mar
Muziek
Revisited
Brasserie de Drvkkery
23 Mar om 15:30 uur
Het is weer tijd voor muziek in de Brasserie. Iedere zaterdag kun je bij ons genieten van verschillende muzikale optredens in de gezellige binnentuin. Van jazz tot pop en van klassiek tot singer-songwriters. Deze keer is de beurt aan Revisited.
29
Mar
Lezing
Marjan Slob
De Drvkkery
29 Mar om 19:00 uur
Op vrijdag 29 maart ontvangen we Marjan Slob, Denker des Vaderlands, in de winkel voor een lezing. Ze zal spreken over meerstemmigheid en hoe om te gaan met diverse belevingen van de wereld in de publieke ruimte. In haar recentste boek 'Door de bomen het huis' behandelt ze ook gelijkaardige onderwerpen.
30
Mar
muziek
Timeless
Brasserie de Drvkkery
30 Mar om 15:30 uur
Het is weer tijd voor muziek in de Brasserie. Iedere zaterdag kun je bij ons genieten van verschillende muzikale optredens in de gezellige binnentuin. Van jazz tot pop en van klassiek tot singer-songwriters. Deze keer is de beurt aan Timeless
05
Apr
Instore
Hackensaw Boys
de Drvkkery
05 Apr om 13:30 uur
Op vrijdag 5 april spelen The Hackensaw Boys live in de Spot. 's middags komt de band ook bij ons langs om een voorproefje te geven!
13
Apr
Muziek
JEZ!
Brasserie de Drvkkery
13 Apr om 15:30 uur
Het is weer tijd voor muziek in de Brasserie. Iedere zaterdag kun je bij ons genieten van verschillende muzikale optredens in de gezellige binnentuin. Van jazz tot pop en van klassiek tot singer-songwriters. Deze keer is de beurt aan Jez
20
Apr
RSD24
Record store day 2024
de Drvkkery
20 Apr om 09:30 uur
20 april is het weer zover... Record store day 2024!