Agenda

06
Apr
Lezing
Ivo van de Wijdeven
de Drvkkery
06 Apr om 19:30 uur
Historicus en Analist Ivo van de Wijdeven geeft een lezing over zijn nieuwe boek De Macht van het verleden. 
08
Apr
Muziek
The Road
Brasserie de Drvkkery
08 Apr om 15:30 uur
Het is weer tijd voor muziek in de Brasserie! Deze zaterdag is het de eer aan het trio The Road om de Brasserie te vullen met gezellige muzikale klanken.
13
Apr
boekpresentatie
Michael Rhebergen - De Nieuwe Kust
De Drvkkery
13 Apr om 19:30 uur
Michael Rhebergen, fotograaf en auteur van het boek 'de Nieuwe Kust' gaat in gesprek met Jeroen Schwartz, bekend van het boekenpanel uit De Wereld Draait Door
14
Apr
Theater
Socrates van Stefaan van Brabandt
Brasserie de Drvkkery
14 Apr om 19:30 uur
“Een leven dat zichzelf niet onderzoekt, is het leven niet waard.”“Socrates, ‘de vader van de filosofie’, leermeester van Plato was de luis in de pels van de  Atheense bevolking.  Hij zette hen aan het denken door op ironische wijze kritische vragen te stellen bij al hun vanzelfsprekendheden. Wat hem niet in dank werd afgenomen: op zijn 70ste werd hij aangeklaagd en veroordeeld tot de doodstraf met de gifbeker. 
5 euro
22
Apr
RSD23
Record Store Day 2023
De Drvkkery
22 Apr om 09:30 uur
Save the date! Op zaterdag 22 april is het weer tijd voor Record Store Day 2023.
22
Apr
Signeersessie
Chantal van Gastel
De Drvkkery
22 Apr om 15:00 uur
Zaterdag 22 april komt Chantal van Gastel bij ons signeren. Speciaal om te vieren dat haar boek 'Nu we hier toch zijn' op 4 april uitkomt reist ze af naar de Drvkkery om speciaal voor jou haar boek te signeren. 
10
May
Nachtopening
Lucinda Riley, Harry Whittaker Het verhaal van Pa Salt
de Drvkkery
10 May om 23:59 uur
Woensdagavond 10 mei gaan we speciaal open om het laatste deel van de Zeven Zussen serie te verkopen. Atlas het verhaal van Pa Salt is nog niet uit maar verschijnt 11 mei, precies op tijd voor moederdag. Om niet langer dan nodig is te hoeven wachten gaan we extra open op de dag dat Atlas uitkomt. 
13
May
Moederdag
Heleen Schuttevaêr
Brasserie de Drvkkery
13 May om 15:30 uur
Vier moederdag met Heleen Schuttevaêr!
Gratis
20
May
Muziek
AAD
Brasserie de Drvkkery
20 May om 15:30 uur
Het is weer tijd voor muziek in de Brasserie! Deze zaterdag is het de eer aan AAD (Adriaan van den Berg) om de Brasserie te vullen met gezellige muzikale klanken.
Gratis
07
Jun
Knutselen
Knutsel je eigen Bartel de Beer
de drvkkery
07 Jun om 14:30 uur
Kom woensdag 7 juni na school gezellig knutselen in de Drvkkery. Altijd al gedroomd om onze favoriete medewerker mee naar huis te nemen? Dit is je kans! Samen met Tante Confetti verzorgen wij een workshop om je eigen mini Bartel de Beer te maken.
Gratis