Agenda

07
Jun
Drvkkery 25 jaar
Knutsel je eigen Bartel de Beer
de Drvkkery
07 Jun om 14:30 uur
Kom woensdag 7 juni na school gezellig knutselen in de Drvkkery. Altijd al gedroomd om onze favoriete medewerker mee naar huis te nemen? Dit is je kans! Samen met Tante Confetti verzorgen wij ter ere van ons 25 jarig jubileum een workshop om je eigen mini Bartel de Beer te maken.
Gratis
09
Jun
Festival
Zeeuws Thriller Festival
Middelburgse Wandelkerk
09 Jun om 19:00 uur
Op vrijdag 9 juni vindt in de gotische sferen van de Middelburgse Wandelkerk de 1eeditie van het Zeeuws Thriller Festival plaats. Een avond vol spanning, interviews, signeersessies en een sinistere wandeling. Te gast zijn thrillerschrijvers Jeroen Windmeijer, Jet van Vuuren, Mark de Groot en Wim Hendrikse. 
17
Jun
Voorlezen
Mirjam Oldenhave en Rick de Haas lezen voor uit Boutje
de Drvkkery
17 Jun om 14:00 uur
Niet allen wij hebben dit jaar een jubileum, ook Mirjam Oldenhave viert dit jaar een feestje, zij heeft dit jaar ook haar 25 jarig jubileum. Speciaal voor deze gelegenheid komt ze op zaterdag 17 juni voorlezen uit haar nieuwste boek Boutje van de Rommelberg.  Ook neemt ze illustrator Rick de Haas mee, hij illustreert tijdens het voorlezen Boutje live op groot scherm. 
24
Jun
Bezoek
De Zoete Zusjes op bezoek
de Drvkkery
24 Jun om 09:30 uur
 Zaterdag 24 juni gaan de Zoete Zusjes op stap! Ze zijn heel de dag bij ons in de winkel op bezoek. Geef ze een knuffel of ga met ze op de foto. De Zoete Zusjes kunnen niet wachten om je te ontmoeten! 
12
Jul
Evenement
Groen spreekuur met Robbert Lauret
winkel Drvkkery
12 Jul om 14:00 uur
Kom tuinadvies vragen aan Robbert Lauret, auteur van het boek 'tussen moestuin en landgoed'
Gratis
12
Jul
Lezing
Lezing Robbert Lauret
Binnentuin Brasserie Drukkerij
12 Jul om 19:30 uur
Robbert Lauret vertelt over zijn ervaringen als groenbeheerder op een landgoed en beantwoordt vragen over tuinieren.
5,00