Agenda

22
Mar
Kinder Kunstweek 2023
Knutselmiddag
de Drvkkery
22 Mar om 15:00 uur
Kom je ook knutselen? Woensdag 22 maart vanaf 15:00 uur maken we samen met jou 1 groot kunstwerk.Wanneer je over het strand loopt kom je allerlei spullen en materialen tegen die zijn aangespoeld. Met alle spullen die wij op het strand hebben gevonden, maken we samen met jullie een groot kunstwerk met het thema water
23
Mar
Instore
Môgô
De Drvkkery
23 Mar om 19:00 uur
Het Utrechtse label Ducktape Records is nu zo’n kleine 15 jaar bezig met het uitbrengen van lokale noise, abstracte muziek, experimentele techno en electronica op CD-R en tape. Onder de naam Môgô brengt de label-eigenaar nu voor het eerst een LP uit.
25
Mar
Muziek
Yesterday's Papers
Brasserie de Drvkkery
25 Mar om 15:30 uur
Het is weer tijd voor muziek in de Brasserie! Deze zaterdag is het de eer aan Yesterday's Papers om de Brasserie te vullen met gezellige muzikale klanken.
Gratis
26
Mar
Lezing
1e Huizinga lezing
Doopsgezinde Kerk
26 Mar om 14:15 uur
Middelburg kent een rijk cultuurhistorisch verleden. Minder bekend is de wereldvermaarde cultuurhistoricus Johan Huizinga (hoogleraar te Groningen en te Leiden), die in de eerste decennia van de 20e eeuwvrijwel al zijn vakanties doorbracht op buitenplaats Toornvliet in Middelburg. Er is alle reden om daarverandering in te brengen. De onthulling van het Herfsttij der Middeleeuwenpad in park Toorenvliedt, detuin van Huizinga, was het begin.
01
Apr
Muziek
Jaimy
Brasserie de Drukkerij
01 Apr om 15:30 uur
Het is weer tijd voor muziek in de Brasserie! Deze zaterdag is het de eer aan Jaimy om de Brasserie te vullen met muzikale klanken.
Gratis
06
Apr
Lezing
Ivo van de Wijdeven
de Drvkkery
06 Apr om 19:30 uur
Historicus en Analist Ivo van de Wijdeven geeft een lezing over zijn nieuwe boek De Macht van het verleden. 
08
Apr
Muziek
The Road
Brasserie de Drvkkery
08 Apr om 15:30 uur
Het is weer tijd voor muziek in de Brasserie! Deze zaterdag is het de eer aan het trio The Road om de Brasserie te vullen met gezellige muzikale klanken.
13
Apr
boekpresentatie
Michael Rhebergen - De Nieuwe Kust
De Drvkkery
13 Apr om 19:30 uur
Michael Rhebergen, fotograaf en auteur van het boek 'de Nieuwe Kust' gaat in gesprek met Jeroen Schwartz, bekend van het boekenpanel uit De Wereld Draait Door
22
Apr
Viva la Vinyl!
Record Store Day 2023
De Drvkkery
22 Apr om 09:30 uur
Save the date! Op zaterdag 22 april is het weer tijd voor Record Store Day 2023.
10
May
Nachtopening
Lucinda Riley, Harry Whittaker Het verhaal van Pa Salt
de Drvkkery
10 May om 23:59 uur
Woensdagavond 10 mei gaan we speciaal open om het laatste deel van de Zeven Zussen serie te verkopen. Atlas het verhaal van Pa Salt is nog niet uit maar verschijnt 11 mei, precies op tijd voor moederdag. Om niet langer dan nodig is te hoeven wachten gaan we extra open op de dag dat Atlas uitkomt. 
13
May
Moederdag
Heleen Schuttevaêr
Brasserie de Drvkkery
13 May om 15:30 uur
Vier moederdag met Heen Schuttevaêr!
Gratis
20
May
Muziek
AAD
Brasserie de Drvkkery
20 May om 15:30 uur
Het is weer tijd voor muziek in de Brasserie! Deze zaterdag is het de eer aan AAD (Adriaan van den Berg) om de Brasserie te vullen met gezellige muzikale klanken.
Gratis