Tijdschriften

In de Drvkkery vindt u zo'n 1000 tijdschriften over de meest uiteenlopende onderwerpen. Uit binnen- en buitenland. Over politiek, lifestyle, kunst, mode, filosofie, wetenschap, reizen, sport, muziek, design en nog veel meer. 

MAY&JUNE

Tijdschrift getipt!

MAY & JUNE

MAY & JUNE magazine is een nieuw tijdschrift over tuinieren en buiten leven, gemaakt door Studio May & June. In dit superdikke magazine vind je volop inspiratie over tuinen.

Het eerste deel bestaat vooral uit inspiratie (denk aan buitenkijkers, interviews, recepten met oogst uit de tuin, reizen en bloemenkunst) en het tweede deel is het praktische tuindossier (met onderwerpen zoals bomen voor de kleinere tuin, watermanagement, de mooiste zomerbloeiers, omgaan met (on)kruid en to do's voor de komende maanden). Het is meer een boek dan een tijdschrift: eentje die je wilt houden om er elk seizoen weer even bij te pakken!

TourdeFrancePakket

Sport Tip

Het Officiële Tour de France Pakket 2022

Met dit Tour de France Pakket bereid je je goed voor op de 109e editie van de Tour de France 2022. De start is op vrijdag 1 juli in Kopenhagen en hij finisht na drie weken, op zondag 24 juli, op de Champs-Élysées in Parijs. In week 2 trekt de gele karavaan de Alpen in – met finish in Alpe d’Huez – en in de slotweek wachten de Pyreneeën. Onmisbaar voor de échte wielerliefhebber.

€ 13,95

 

Pakketinhoud:

  • De 196 pagina’s dikke Officiële Tour de France Gids 2022 met hierin alle kanshebbers, profielen, ploegen en achtergronden. Inclusief A2 Tour-etappeposter
  • Een leesboekje met 64 pagina’s Tourverhalen
  • Zes bierviltjes
  • Een scheurkalender voor 3 weken Tour

 

Op zoek naar een specifiek magazine?

In de Drvkkery vindt u zo'n 1000 tijdschriften over de meest uiteenlopende onderwerpen. Vraag ons gerust naar het tijdschrift dat u zoekt.