Tijdschriften

In de Drvkkery vindt u zo'n 1000 tijdschriften over de meest uiteenlopende onderwerpen. Uit binnen- en buitenland. Over politiek, lifestyle, kunst, mode, filosofie, wetenschap, reizen, sport, muziek, design en nog veel meer. 

Tour de France Tijdschriften Magazines

Tijd voor de Tour!

We kijken er reikhalzend naar uit: de start van de 107de editie van de grootste wielerkoers ter wereld. Zoals ieder jaar verschijnen er een aantal prachtige magazines over de Tour. Voer voor de ideale voorbereiding!

Tijdschriften getipt!

LFI Magazine

Leica Fotografie International

Leica Fotografie International (LFI) is een van de meest gevestigde fotografietijdschriften op de markt. Acht keer per jaar presenteert LFI klassieke en eigentijdse portfolio's van Leica-fotografen en biedt diepgaande informatie over de nieuwste Leica-apparatuur.

€10,10

Watching Magazine

Watching

Watching is het eerste horlogemagazine in de Benelux. Al sinds 1995 informeren zij de lezer over het laatste horlogenieuws en schrijven we over de bekende - en minder bekende horlogemerken. 


€ 5,95

Groener wonen magazine

Groener wonen

In Groener Wonen gaat het om comfortabel wonen en toch geld besparen op de energierekening. Maar ook schenken we aandacht aan het effect van kamerplanten op je gezondheid, groen vakantievieren in eigen land, elektrisch rijden, fair fashion en zero waste koken. 

€ 6,95

Op zoek naar een specifiek magazine?

In de Drvkkery vindt u zo'n 1000 tijdschriften over de meest uiteenlopende onderwerpen. Vraag ons gerust naar het tijdschrift dat u zoekt.