Tijdschriften

In de Drvkkery vindt u zo'n 1000 tijdschriften over de meest uiteenlopende onderwerpen. Uit binnen- en buitenland. Over politiek, lifestyle, kunst, mode, filosofie, wetenschap, reizen, sport, muziek, design en nog veel meer. 

Tijdschriften getipt!

Food special Kerst 2020

Food special Kerst

Deze special is dé culinaire inspiratiebron voor de feestdagen. Met maar liefst 7 complete kerstmenu’s en verrassende gerechten, maar ook recepten van originele party bites, cocktails en lekkere winterse gerechten.

€ 7,95

Happy Handmade

Happy Handmade Living

Happy Handmade Living is een magazine boordevol DIY projecten, patronen, recepten, mode en interieur. Met aandacht voor de nieuwste trends en technieken. Zo creëer je je eigen unieke stijl en ontdek je je creatieve talenten.


€ 8,95 

Oor Kersteditie

Eindejaarstip

Het is weer zover: lijstjes, lijstjes, lijstjes! 60 Nederlandse popjournalisten, radio-dj’s en prominente muziekvolgers stuurden hun top 10 in en de uitkomst is op alle vlakken historisch: Eefje de Visser maakte met Bitterzoet de beste plaat van 2020. De eerste Nederlandstalige nummer 1 ooit.

De Kersteditie van Oor ligt weer in de winkel!

€8,50

 

Op zoek naar een specifiek magazine?

In de Drvkkery vindt u zo'n 1000 tijdschriften over de meest uiteenlopende onderwerpen. Vraag ons gerust naar het tijdschrift dat u zoekt.