Tijdschriften

In de Drvkkery vindt u zo'n 1000 tijdschriften over de meest uiteenlopende onderwerpen. Uit binnen- en buitenland. Over politiek, lifestyle, kunst, mode, filosofie, wetenschap, reizen, sport, muziek, design en nog veel meer. 

woth

WOTH

WOTH N015 swingt van de tegenstellingen. Lumineus laat zien welke merken licht volkomen nieuw maken. In Material World laten we zien hoe sexy plaatmateriaal kan zijn. Interviews met 5 visionaire design-denkers; Ronan en Erwan Bouroullec, Stefano Boeri, Chiara Andreatti en DAE directeur Joseph Grima. 

€ 8,95

Lekker 500

Lekker 500

Wat zijn de 100 beste restaurants van Nederland? Hoe ziet de top 3 voor 2020 eruit? In de 42steeditie van de Lekker500 ontdek je de 500 beste restaurants van Nederland en vind je daarnaast de nieuwste trends op culinair gebied, interviews met bekende chef-koks en sommeliers en nog veel meer. 

€ 14,99

Poeziekrant

Poëziekrant

In dit nummer van Poëziekrant wordt Asha Karami geïnterviewd door Sayonara Stutgard, schrijft Willem Jan Otten een In Memoriam voor Les Murray, zien we in een beeldverslag hoe H.C. ten Berge werd geridderd, lezen we een reportage over Mustafa Körs schrijfresidentie in een technische school (THHI Tessenderlo) en een essay van Ilja Trojanow.

€ 9,50

Helden

Helden #49 met Virgil van Dijk, Ireen Wüst & Sari van Veenendaal 

Liverpool- en oranjester Virgil van Dijk siert de cover van het extra dikke eindejaarsnummer van Helden. Met daarnaast Ireen Wüst, Daley Blind, Sari van Veenendaal, Steven Kruijswijk, Patrick Roest en vele anderen. 

€ 7,99

Eej

Eej! Magazine #7

Het zevende nummer van eej! magazine met onder andere Esther Coppoolse, Anne de Buck, Dimitri Roels en Design van Teun. Daarnaast ook vaste rubrieken zoals de essay van Debbie van Eck, lekkere recepten en de column van Roel van Sabben.

Deze publicatie telt 164 pagina’s, is gedrukt op verschillende FSC®-gecertificeerde papiersoorten en heeft een open boekbinding. eej! magazine #7 heeft een gelimiteerde oplage en ieder exemplaar is met de hand genummerd. Ook zit er bij ieder magazine een ansichtkaart met een foto van Viorella Luciana met bloemen van Huis van Bloemen!

€ 11,-

Op zoek naar een specifiek magazine?

In de Drvkkery vindt u zo'n 1000 tijdschriften over de meest uiteenlopende onderwerpen. Vraag ons gerust naar het tijdschrift dat u zoekt.