Young Adult

celine tip

Ontdek onze Young Adult-boeken

Jongvolwassen boeken, vaak afgekort tot YA, vormen een genre dat zowel jonge lezers als volwassenen aanspreekt met hun levendige personages, meeslepende verhalen en thema's. Van avontuurlijke reizen door sprookjeswerelden tot diepgaande verhalen van identiteit en liefde: Young Adult-boeken bieden een rijke en gevarieerde leeservaring voor lezers van alle leeftijden.

Bij ons in de winkel hebben we een speciale #TikTok Made Me Buy It- wand, vol met zowel Engelstalige als Nederlandstalige boeken die populair zijn op BookTok. Daarnaast hebben we ook verschillende kasten met Young Adult-boeken.

boek

BookTok-boeken

BookTok is een zogenaamde groep op TikTok waar mensen praten over boeken en laten zien wat ze aan het lezen zijn. Het is een populaire onderdeel geworden binnen TikTok, waar mensen alles delen van boekenaankopen tot leestips, recensies en uitdagingen om meer te lezen. Je vindt er zelfs video's met creatieve boekgerelateerde dingen, zoals knutselprojecten of kunstwerken met een boekenthema. Het heeft zelfs invloed op welke boeken populair worden en door veel mensen gelezen worden, alleen doordat ze gepromoot zijn op BookTok. 

#TikTok Made Me Buy It

Bride
Ali Hazelwood
Icebreaker
Grace, Hannah
Wildfire
Grace, Hannah
Flawless
The must-read, small-town romance and TikTok bestseller!
Silver, Elsie

Onze tips

Een ijzeren vlam
Rebecca Yarros
Collide
Bal Khabra
Powerless
TikTok made me buy it! The most epic and sizzling fantasy romance book of the year
Roberts, Lauren
Drakenrijder
Taran Matharu
A Fate Inked in Blood
Jensen, Danielle L.

De Drvkkery op TikTok

Volg nu onze TikTok en dompel je onder in de wereld van BookTok

BookTalk

Ontdek ook onze Young Adult-boekenclub BookTalk waar we BookTok-boeken bespreken met andere YA-boekenfans.