De Cubaanse dochter

Soraya Lane | De verloren dochters | 2023 | Zachte kaft | Nederlands
Niet op voorraad
Leverbaar
€ 18,99

Beschrijving

'De nieuwe Lucinda Riley heet Soraya Lane. Onthoud die naam.' De Volkskrant

Londen, heden. Claudia's leven is in korte tijd ingrijpend veranderd: ze heeft haar verloving beëindigd en haar drukke baan opgezegd. Wanneer haar moeder vraagt mee te helpen haar grootmoeders geschiedenis uit te zoeken, wordt ze nieuwsgierig. Het enige spoor is het familiewapen van de familie Diaz, ooit een van de rijkste families van Cuba. Ze besluit spontaan om naar Havana te gaan. Daar ontmoet ze Mateo, die een foodtruck runt, en met zijn hulp ontdekt ze stukje voor stukje het verhaal van haar familie.
Havana, 1950. Esmeralda is de oudste en favoriete dochter van Julio Diaz, de eigenaar van de grootste suikerplantage van Cuba. Sinds haar moeder is gestorven, helpt ze haar vader met het onderhouden van zakelijke relaties. Maar wanneer ze verliefd wordt op de Britse Christopher, weet ze dat haar vader deze liefde nooit goed zal keuren...

De Cubaanse dochter is het tweede deel in de achtdelige serie De verloren dochters, met meeslepende liefdesgeschiedenissen over de hele wereld, waarvan al meer dan 100.000 exemplaren verkocht zijn! Lees ook De Italiaanse dochter.
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Soraya Lane
Uitgeverij Park Uitgevers
Bindwijze / format Zachte kaft
Verschenen op 12-06-2023
ISBN / EAN 9789046830918
Taal Nederlands
Gewicht 445 g
Hoogte 212 mm
Breedte 136 mm
Dikte 29 mm