De smaak van het bos
Bernadette Wörndl |
2022 |
Harde kaft |
Nederlands
Beschrijving
Het bos als inspiratiebron voor heerlijke recepten Bossen zijn gewoon goed voor je: je kunt er vertragen, aarden en geïnspireerd raken. De bijzondere recepten van Bernadette Wörndl laten zien hoe gevarieerd het bos als voorraadkast is. Of het nu gaat om bosbessen, sparrentoppen, vlierbloesem, paddenstoelen of wild – de natuur biedt elk seizoen een nieuw palet aan aroma’s. Zo geniet je met al je zintuigen van het bos! De auteur was als kind al gefascineerd door de vele planten en bessen die ze in het bos ontdekte. Tijdens lange wandelingen in het bos verzamelt zij nog steeds manden vol paddenstoelen, kruiden en bloesems. Met deze ingrediënten tovert ze unieke recepten tevoorschijn in dit ‘boskookboek’. Een heerlijke vlierbloesemtaart, cantharellen voor een lekkere fricassee, hertenfilet met een romige pompoenpuree of gekonfijte eend met dennennaalden … Sfeervolle foto's uit het bos, gecombineerd met illustraties van diverse kruiden en planten, maken dit boek tot een ware lust voor het oog. De informatie over wilde planten in het bos krijg je er zomaar bij. Bernadette Wördnl is kookboekenschrijfster en foodstyliste.
Lees meer
Lees minder
Details product
Door (auteur) | Bernadette Wörndl |
Uitgeverij | 20 Leafdesdichten BV Bornmeer |
Bindwijze / format | Harde kaft |
Verschenen op | 01-09-2022 |
ISBN / EAN | 9789056159191 |
Taal | Nederlands |
Gewicht | 975 g |
Hoogte | 274 mm |
Breedte | 210 mm |
Dikte | 24 mm |