Eeuwige roem

Saskia de Coster | 2021 | Paperback / softback | Nederlands
Niet op voorraad
Dit boek verschijnt op 31-08-2021. U kunt het nu al vooruitbestellen.
€ 17,50

Beschrijving

Het literaire landschap van de Lage Landen is al jaren niet meer weg te denken zonder de immer aanwezige pen van Saskia de Coster, schrijver en columnist. Haar romans worden steevast goed ontvangen en genomineerd voor de belangrijkste prijzen. Haar grote doorbraak beleefde ze met Eeuwige roem, haar derde roman. Vijftien jaar na publicatie is deze roman over de uitzonderlijke levens van het wonderkind Babs en de topzangeres Julie nog altijd een ode aan de Nederlandse taal en de verbeelding. Het verhaal over de bijzondere vriendschap tussen de van huis weggelopen Babs en de door een wispelturige pleegmoeder opgevoede Julie laat nog altijd geen lezer onberoerd. In hun gezamenlijke ontdekkingstocht door de wereld weten Babs en Julie zich begeleid door een stoet van opvallende personages, onder wie de hond Eveline en het duo Ruben en Michael, de mannen met de grote plannen.

Saskia de Coster (1976) publiceerde acht romans, waaronder de grote bestseller Wij en ik (50.000 exemplaren), Wat alleen wij horen en Nachtouders.

‘Voor het eerst in lange tijd gebeurt het wonder. Ik moet me op de eerste bladzijde al gewonnen geven. Nog voor ik ook maar één capsule azijn kan mobiliseren, heb ik het boek uit... Hier is een schrijfster bezig en niet iemand die pretendeert te schrijven. Dit is wat ik van literatuur verwacht!’
GERRIT KOMRIJ
‘Voor zo’n talent dient men een vorstelijke buiging te maken.’
DE VOLKSKRANT
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Saskia de Coster
Uitgeverij Prometheus, Uitgeverij
Bindwijze / format Paperback / softback
Verschenen op 31-08-2021
ISBN / EAN 9789044648966
Taal Nederlands