Frank en Bert en de verdwenen koekjes

Chris Naylor-Ballesteros | 2024 | Harde kaft | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 14,99

Beschrijving

De heerlijk eigenwijze karakters Frank en Bert zijn terug met een nieuw avontuur: 'Frank en Bert en de verdwenen koekjes'. Dit derde deel is een opzichzelfstaand vervolg op 'Frank en Bert' en 'Frank en Bert op de fiets', over de avonturen van een slimme vos en een vriendelijke beer die beste vrienden zijn.

Iedereen weet dat Frank en Bert onafscheidelijk zijn. De beste vrienden steunen elkaar door dik en dun, al voelt Frank zich met zijn slimme plannetjes altijd net ietsje beter dan Bert. Ze gaan samen picknicken in het park en Bert heeft een verrassing meegenomen. Frank kan zich niet inhouden en eet tijdens het dutje van Bert de lekkernij op. Frank probeert handig de schuld af te schuiven op tien onschuldige eekhoorns, maar de goedhartige Bert lijkt Frank toch weer een stap voor te zijn.

Auteur en illustrator Chris Naylor-Ballesteros, bekend van het veelgeprezen 'De koffer', schreef inmiddels al drie prentenboeken over door het vuur gaan voor je vrienden - en dat zit soms in kleine dingen. 'Frank en Bert en de verdwenen koekjes' is een vrolijk verhaal met grappige teksten en luchtige, hartverwarmende illustraties die de diepgaande vriendschap tussen Frank en Bert prachtig tot leven brengen. Geschikt voor een leeftijd vanaf 3 jaar.

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Chris Naylor-Ballesteros
Uitgeverij Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Bindwijze / format Harde kaft
Verschenen op 20-03-2024
ISBN / EAN 9789025778521
Taal Nederlands
Gewicht 509 g
Hoogte 278 mm
Breedte 278 mm
Dikte 11 mm