In gesprek met Rob van Essen

Rob van Essen (winnaar Libris Literatuurprijs 2019) is op woensdag 29 januari om 15.30 uur te gast in de Drvkkery. In leesclub-setting kunt u met de auteur in gesprek over zijn boek De goede zoon.
 

De romans en verhalen van Rob van Essen (1963) worden alom geprezen. Zijn werk stond op shortlists van verschillende prestigieuze prijzen, zijn laatste bundel Hier wonen ook mensen werd bekroond met de J.M.A. Biesheuvelprijs. Van Essen is zijn cultstatus ontgroeid en behoort tot de beste schrijvers van het Nederlands taalgebied. Hij is een meester in het verdraaien van de werkelijkheid met als gevolg dat we ons bestaan scherper waarnemen. Tzum schreef over hem ‘Er zijn schrijvers van wie je ongezien elk boek kunt kopen en Rob van Essen behoort tot die categorie auteurs’. Zijn roman De goede zoon is bekroond met de Libris Literatuur Prijs 2019. Zijn roman Visser verscheen onlangs in de boekhandel.

Week van de Leesclub

De middag met Rob van Essen wordt georganiseerd tijdens de Week van de Leesclub (25 t/m 31 januari 2020). De Week van de Leesclub is een initiatief van landelijke leescluborganisatie Senia, in samenwerking met bibliotheken, boekhandels en andere organisaties rondom lezen en leesclubs. Doel is het samen lezen en praten over literatuur te bevorderen: In een leesclub lees je meer, en ontmoet je gelijkgestemden!

Vervolgbijeenkomst Senia in de Drvkkery

Lijkt het u leuk om deel te nemen aan leesclub van Senia in de Drvkkery? Op donderdag 30 januari houdt Senia om 15.30 uur een vervolgbijeenkomst op de afdeling kunstboeken. U kunt zich hiervoor aanmelden via info@senia.nl

www.weekvandeleesclub.nl
www.senia.nl

Informatie

Datum woensdag 29 januari 2020
Tijd 15:30 - 17:00
Locatie de Drvkkery
Prijs 2,50
  Bestel een kaartje
RVE