Het beest

Carmen Mola | 2023 | Paperback / softback | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 23,99

Beschrijving

Het beest, de nieuwe thriller van Premio Planeta-winnaar Carmen Mola, speelt zich af in Madrid, 1834. De Spaanse stad barst uit zijn voegen en gaat bovendien gebukt onder een vreselijke cholera-epidemie. Maar dat is niet het enige wat de inwoners vrezen. Er sluipt een meedogenloze moordenaar door de straten, die het voorzien heeft op jonge meisjes en al snel de bijnaam ‘het Beest’ krijgt. De veertienjarige Lucía loopt hem tegen het lijf tijdens een van haar strooptochten en vanaf dat moment maakt hij jacht op haar.

Als het Beest haar zusje ontvoert, begint voor Lucía een verwoede race tegen de klok. Ze vindt onverwachte bondgenoten in een eenogige politieagent en een onverschrokken journalist, maar het is maar de vraag of die haar kunnen helpen. Lucía belandt in een complot van geheime genootschappen, bijgeloof, gruwelijke rituelen en politieke samenzweringen waar ze uit moet ontsnappen voor het te laat is...

Het beest is een filmische thriller vol actie en spanning, die je meevoert naar het Spanje van de negentiende eeuw. Perfect voor de fans van De stilte van de witte stad, Het parfum en Vogelman.

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Carmen Mola
Uitgeverij Xander Uitgevers B.V.
Bindwijze / format Paperback / softback
Verschenen op 28-02-2023
ISBN / EAN 9789401618786
Taal Nederlands
Gewicht 582 g
Hoogte 216 mm
Breedte 140 mm
Dikte 37 mm