Ik hou van je maar ik kies het duister

Claire Vaye Watkins | 2021 | Paperback / softback | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 23,99

Beschrijving

Terwijl ze haar man en baby thuislaat, vliegt een schrijver voor een lezing naar de streek waar ze opgroeide in Reno, Nevada, met niet veel meer bagage dan een borstkolf en een postnatale depressie. De herleving van oude vriendschappen bevrijdt haar uit de ketenen van huwelijk, huishouden en moederschap.
Diep in de Mojavewoestijn ontmoet ze spoken uit het verleden: haar eerste liefde wiens zelfdestructie haar nog altijd kwelt; haar vader, lid van de beroemdste sekte van Amerika – van Charles Manson; haar moeder, aan wie de herinneringen vervliegen. Ze kan niet terug in de tijd om dingen recht te zetten, maar welk pad leidt vooruit? Alleen, in de wildernis, begint ze zich eindelijk thuis te voelen.

‘Deze roman bevat een geniale bezwering, Watkins schrijft als een wraakengel. Buitengewoon origineel, hilarisch en bij vlagen aangrijpend. Het is opwindend en angstaanjagend om in haar kielzog te varen.’ – Jenny Offill ‘De boeiendste stem uit West-Amerika sinds Annie Proulx – het is de vroege Joan Didion aan wie Watkins doet denken.’ – Vogue
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Claire Vaye Watkins
Uitgeverij Singel Uitgeverijen
Bindwijze / format Paperback / softback
Verschenen op 16-11-2021
ISBN / EAN 9789029544962
Taal Nederlands
Gewicht 372 g
Hoogte 216 mm
Breedte 138 mm
Dikte 24 mm