Inmaak- en fermenteerbijbel

Simone van Thull | Kookbijbels | 2023 | Harde kaft | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 34,99

Beschrijving

Van snelle komkommerpickle tot uitjes op vijgenazijn en van chili-jam tot vlierbloesemkefir; in Inmaak- en Fermenteerbijbel van Simone van Thull vind je meer dan 230 recepten om groenten en fruit in te maken en te fermenteren. Natuurlijk ontbreken ook de condimenten en drankjes niet. De recepten zijn ingedeeld op conserveertechniek. Leer de verschillende bereidingsmethoden aan de hand van heldere theorie en stap-voor-stap-uitleg. Ieder recept geeft meerdere serveertips en enkele vervolgrecepten, zodat je direct van je knapperige zuurtjes kunt genieten. Tover kolen, knollen, wortels en augurken om tot ware smaakbommen!
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Simone van Thull
Uitgeverij Overamstel Uitgevers
Bindwijze / format Harde kaft
Verschenen op 06-10-2023
ISBN / EAN 9789048866489
Taal Nederlands
Gewicht 1246 g
Hoogte 218 mm
Breedte 164 mm
Dikte 43 mm