Instore: Hackensaw Boys

Op vrijdag 5 april spelen The Hackensaw Boys live in de Spot. 's middags komt de band ook bij ons langs om een voorproefje te geven!

Rootsmuziek-shapeshifters Hackensaw Boys maken een triomfantelijke terugkeer met hun titelloze album als laatste wapenfeit. Bekend om hun energieke liveshows, opereert de band al meer dan twintig jaar als een collectief dat staat als een huis met nummers waarmee alle genres van de Amerikaanse rootsmuziek worden doorkruist.

De vijfkoppige band uit Charlottesville, Virginia die bluegrass, roots en country speelt met de energie en zeggingskracht van een punkband is in hun 23-jarig bestaan bijna continu op tour geweest. Toch zagen ze kans om maar liefst zeven studioalbums uit te brengen.

Hackensaw Boys is een van die bands die je écht live moet zien, al was het maar vanwege de charismatische manier waarop de band hun instrumenten een nieuwe twist geeft door bijvoorbeeld blikjes, nummerborden en wieldoppen aan een instrument te bevestigen waardoor een nieuw en uniek geluid ontstaat!

Informatie

Datum vrijdag 05 april 2024
Tijd 13:30 - 14:30
Locatie de Drvkkery
Hackensaw Boys
Spot Middelburg

Deze instore is georganiseerd in samenwerking met de Spot in Middelburg. Vrijdag 5 april spelen The Hackensaw Boys 's avonds een volledig optreden in de Spot.

Kaarten voor dit optreden zijn te koop via de website van de Spot of in de Drvkkery aan de muziekbalie.