Inventarisatie op donderdag 14 januari

Op donderdag 14 januari tellen wij onze volledige voorraad. E-mails en bestellingen die op donderdag binnenkomen kunnen wij daarom pas op vrijdag 15 januari in behandeling nemen. U kunt wel gewoon bestellen via onze website. De verwerking duurt alleen iets langer dan u van ons gewend bent. Dank voor uw begrip!

Wat gaan jullie precies doen?

We gaan letterlijk ieder artikel in onze voorraad tellen. Van boeken, cd's en spelletjes tot puntenslijpers, notitieboekjes en pennen. Een gigantische klus, maar het is eens in de zoveel tijd nodig om de voorraad kloppend te krijgen. 

Waarom moet mijn bestelling een dagje wachten?

De belangrijkste reden waarom wij op donderdag geen bestellingen in behandeling kunnen nemen is dat de voorraad niet mag wijzigen tijdens het tellen. Daarom bewaren we alle bestellingen tot de dag erna. En daarnaast: we kunnen iedere collega gebruiken om alles voor vrijdagochtend geteld te hebben!

Hoe zijn jullie bereikbaar op deze dag?

Op deze donderdag zijn we alleen bereikbaar via mail. Maar ook hier geldt: het is mogelijk dat u pas een dag later antwoord krijgt. Telefonisch zijn we niet bereikbaar. Bestellen via de website kan gelukkig gewoon, maar we verwerken de bestelling pas vanaf vrijdag. Houdt daarom rekening met een iets langere levertijd.

Hoe blijven jullie wakker tijdens al dat tellen?

  • Door op woensdag lekker vroeg te gaan slapen
  • Kopjes koffie van de Brasserie
  • En een heleboel o ja-momenten wanneer er een bijna vergeten boek uit de kast wordt getrokken ;-)
Inventarisatie de Drvkkery