Jolanda Boekhout presenteert 'Poes poes poes!'

Op maandag 15 november 2021 vindt in de brasserie van de Drvkkery om 16.00 uur de boeklancering plaats van Poes poes poes! van Jolanda Boekhout. Het boek is een inspiratieboek over het dagelijks fotograferen van je kat met je smartphone en hoe je zelf hartverwarmende en verrassende foto’s kunt maken. Toegang is gratis, op aanmelding. 

Jolanda Boekhout is 15 jaar dierenfotograaf. Door de komst van zwerfkat Tara in haar tuin en de daaruit voortvloeiende onontkoombare acties is ze het vak ingerold. Haar passie voor dieren zorgt voor een onzichtbare klik die tot ontelbare mooie beelden heeft geleid. Sinds er tien jaar geleden een iPhone in haar leven kwam is ze fervent ‘iPhoneographer’, waarmee ze nog dagelijks op haar vier katten ‘oefent’.

“Dit boek heb ik geschreven om met je te delen hoe je zelf hartverwarmende en verrassende foto’s van je geliefde dier kunt maken. Door het leven van je dier te volgen met je smartphone creëer je een fijn ‘naslagwerk’ waarin je op alle aspecten van zijn of haar leven kunt terugkijken. Mijn intentie met dit boek is dan ook dat je met je foto’s een waardevolle herinnering aan je dier creëert. Want zelfs met je telefoon kun je al geweldige foto’s maken. En het is ook nog eens heel erg leuk om te doen."

Tijdens de boeklancering wordt de eerste doos boeken opengemaakt en het eerste exemplaar uitgereikt aan één van de geweldige donateurs die meegeholpen hebben het boek te realiseren. Graag deelt Jolanda met je hoe Poes poes poes! tot stand gekomen is. En een aantal anekdotes over ‘een jaar met mijn katten’, waaronder de grote verhuizing van de drie Rotterdamse zwerfkatten Tara, Blackie & Piet naar het Zeeuwse platteland, mogen natuurlijk niet ontbreken. Want die verhuizing was de perfecte achtergrond voor heel veel lieve, grappige en mooie beelden.

Aanmelden & coronatoegangsbewijs

Meld je aan voor de boeklancering van Poes poes poes! via De Drvkkery. Wees snel, want er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar. Voor een drankje wordt gezorgd. Aan de zaal vragen wij u naar uw coronatoegangsbewijs. 

Informatie

Datum maandag 15 november 2021
Tijd 16:00 - 17:30
Locatie Brasserie
Prijs Gratis entree (op aanmelding)
  Bestel een vrijkaartje
Jolanda Boekhout - Poes poes poes!