Kinderboekenweek 2020: Govert Schilling

Wetenschapsjournalist en ruimtekenner Govert Schilling komt tijdens de Kinderboekenweek naar Middelburg! Buiten op de Markt vertelt hij over zijn kinderboek Hadden de Grieken al raketten? Er zijn twee sessies: van 14.00 tot 15.00 uur en van 15.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis.

Hadden de Grieken al raketten?

Govert Schilling en illustrator Tjarko van der Pol maakten een spannend boek voor kinderen vanaf 7 jaar over de geschiedenis van de ruimtevaart. Boordevol interessante weetjes en met full colour illustraties waarop veel te ontdekken valt!

Ruimtevaart is tegenwoordig heel gewoon. Astronauten pendelen op en neer naar het ruimtestation, er rijden karretjes rond op Mars en we vliegen zo naar de maan. Vroeger konden mensen alleen maar fantaseren over reizen door de ruimte. En dat begon al bij de oude Grieken!

In dit originele boek op groot formaat nemen wetenschapsjournalist Govert Schilling en Tjarko van der Pol (o.a. Pretpark de Poepfabriek) je mee op reis door de spannende geschiedenis van raketten en ruimtevaart, van de oude Grieken tot nu. Zet je ruimtehelm maar vast op, want het aftellen gaat beginnen! Past perfect bij het thema van de Kinderboekenweek 2020, met als thema En toen…

(foto: Esther van den Berk)

Informatie

Datum zaterdag 03 oktober 2020
Tijd 14:00 - 16:00
Locatie Buiten op de Markt
Prijs Vrije inloop
Govert Schilling

Bestel dit boek in de webshop