Koken met bier
Martin Huijstee |
2016 |
E-book |
Nederlands
Wordt aangeleverd als digitale download
Let op Het is technisch niet mogelijk om een e-book te retourneren. Om die reden kunnen wij geen geld retour geven, tenzij het bestand aantoonbaar beschadigd is.
€ 9,00
Beschrijving
Prachtig kookboek voor bierliefhebbers en culinaire amateurs. Vandaag de dag wordt er in veel huishoudens licht en mediterraan gekookt. Dat speciaal bier daar uitstekend als ingrediënt kan worden ingepast, is over het algemeen bij de huidige keukenprins(es) geen heersende gedachte. Dat is jammer, want speciaal bier is niet alleen gemaakt om te drinken. Speciaal Bier heeft een pittige frisheid en fruitigheid. Het is kruidig, soms wat bitter en zacht zoet. Karaktertrekken die in moderne gerechten buitengewoon worden gewaardeerd. Gerenommeerde koks (Wulf Engel en Herman de Blijker) vonden het een uitdaging eigentijdse interpretaties van klassieke biergerechten te maken die prima passen in de lichte, moderne keuken van vandaag.
Lees meer
Lees minder
Details product
Door (auteur) | Martin Huijstee |
Uitgeverij | Vrije Uitgevers, De |
Bindwijze / format | E-book |
Verschenen op | 02-03-2016 |
ISBN / EAN | 9789460310423 |
Taal | Nederlands |