Lonneke Nooteboom - Style your life (GEANNULEERD)

Styliste Lonneke Nooteboom is op zaterdag 2 mei te gast in de Drvkkery ter viering van haar nieuwe boek Style your life. Tussen 10.30 en 12.00 uur verrast ze je met persoonlijke anekdotes en natuurlijk haar geweldige stijladvies. Meld je wel even aan om deel te nemen. Dit kan in de winkel of via de button onder aan deze pagina.

Style your life

Style your life van Lonneke Nooteboom is een unieke combinatie van stijlgids én motivatiehandboek. De fashion en celebrity styliste laat met dit boek niet alleen zien hoe je de knapste versie van jezelf kunt zijn, maar inspireert ook om voor jezelf te kiezen.

Het boek bevat praktische tips over het combineren van een druk werkleven met een gezin, me-time en sporten, over het bijhouden van je agenda en over keuzes maken en groeien op businessgebied. Daarnaast geeft Lonneke natuurlijk ook haar beautygeheimen en favoriete shopadresjes prijs, vertelt ze je alles over haar verzameling vintage treasures en legt ze haarfijn uit wat haar unieke stylingmethode nu precies inhoudt. Kortom: met Style your life vind je de (levens)stijl die bij je past!

Lonneke Nooteboom

Lonneke Nooteboom lanceerde het populaire online magazine Style My Day, maakte carrière in de mode en heeft een indrukwekkende social following met op Instagram ruim 125.000 trouwe volgers. Ze werkt samen met gerenommeerde merken zoals Fred de la Bretoniere, Sensai Beauty en Longines. Op 10 maart lanceert Lonneke haar eigen jurkenlijn bij Shoeby Fashion. 

Informatie

Datum zaterdag 02 mei 2020
Tijd 10:30 - 12:00
Locatie de Drvkkery
Prijs GEANNULEERD
Lonneke Nooteboom