Niets is wat het lijkt

Ad Monitus | 2017 | Paperback / softback | Nederlands
Niet op voorraad
niet beschikbaar
€ 21,50

Beschrijving

'Niets is wat het lijkt' is het logische en noodzakelijke vervolg op mijn eerder verschenen boek 'Gevangen in een kille omgeving' (ISBN 978- 90 -9029394-3).

In 'Niets is wat het lijkt' heb ik uitvoerig beschreven hoe ik de ene na de andere hindernis heb moeten nemen om uiteindelijk mijn doel te bereiken, en dat was dat er een onafhankelijk onderzoek zou worden ingesteld naar de in 'Gevangen in een kille omgeving' beschreven misstanden.
Uiteindelijk was het aan de doortastendheid en het verantwoordelijkheidsgevoel van drie inspecteurs van de Inspectie van het Onderwijs in Utrecht te danken, dat het bestuur zich genoodzaakt zag een onderzoek in te laten stellen door een externe derde partij....., zij het op een andere manier dan ik voor ogen had. Tijdens dat onderzoek door twee onafhankelijke onderzoekers kwam ik iets op het spoor, iets dat ik niet voor mogelijk had gehouden....., iets dat veel verder ging dan de misdragingen van de directie.
Ik had iets ontdekt, iets dat ik niet had mógen ontdekken en daarom moest mij de mond worden gesnoerd.
Nu is 'Niets is wat het lijkt' een verhaal geworden, een verhaal dat ik nooit had wìllen vertellen, een verhaal dat gaandeweg ingewikkelder en groter is geworden dan ik aanvankelijk had gedacht. Het is een schokkend verhaal geworden. Schokkend en tegelijkertijd ontluisterend. Ontluisterend vanwege de absurditeit van de gebeurtenissen.

Maar 'Niets is wat het lijkt' is ook een verhaal over de vastberadenheid en de onverzettelijkheid van een klokkenluider, die ondanks vele vormen van tegenwerking het vermogen bezit om onvermoeibaar terug te vechten, keer op keer.
Nèt zo lang tot er recht is gedaan.
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Ad Monitus
Uitgeverij Pumbo.nl B.V.
Bindwijze / format Paperback / softback
Verschenen op 15-11-2017
ISBN / EAN 9789082786606
Taal Nederlands
Gewicht 533 g
Hoogte 210 mm
Breedte 145 mm
Dikte 24 mm