The Night at the Library

Spanning, verrassende plotwendingen en onvoorspelbare verhalen van Zeeuwse bodem. Donderdag 23 mei organiseert de ZB Middelburg The Night at the Library. Een avond vol spanning  met optredens van Broeder Dieleman, het Middelburgs Theater en Improvisatie theatergezelschap Matig Genoten. Geniet van spookverhalen met muziek, interviews, de openingsexpositie, schrijfwedstrijd en sinistere wandeling waar de koude rillingen van over je rug lopen. Daarnaast is er ook een Meet & Greet met thrillerschrijvers van eigen Zeeuwse bodem. Naast de spannende activiteiten is de Drvkkery aanwezig met een stand vol met spannende boeken en de hele avond is er gelegenheid een bloederige borrel met gruwelijke hapjes te bestellen bij het ZB Café. 

Deze avond is gratis te bezoeken. Aanmelden voor het interview met Jan B. Kuipers en de Sinistere Wandeling is nodig wegens het beperkte aantal beschikbare plaatsen.

Informatie

Datum donderdag 23 mei 2024
Tijd 19:00 - 23:00
Locatie ZB Middelburg
Prijs Gratis entree
ZB
boek

Boekpresentatie, schrijfwedstrijd en expositie

Boekpresentatie, schrijfwedstrijd en expositie 51 Cold Cases van Littleburg door Anne Breel. Breel presenteert haar boek 51 Cold Cases van Littleburg en opent een expositie vol onopgeloste moorden die al te lang liggen. Na een rondleiding krijg je de mogelijkheid om bij een van deze zaken te beschrijven wie de dader is, wat het motief is en welk moordwapen is gebruikt. De winnaar van deze schrijfwedstrijd wordt bij de Zeeuwse Boekenprijs bekend gemaakt. Voor de boekpresentatie is aanmelden verplicht. 

boek

Meet & Greet met Zeeuwse thrillerschrijvers

Meet & Greet met Zeeuwse thrillerschrijvers Ellen De Vriend, Terrence Lauerhohn en Kees Folmer. 

Werk van De vriend, Lauerhohn en Folmer

De erfgename
Ellen De Vriend
Blond op Bonaire
De nachtmerrie van ieder ouder
Ellen De Vriend
Het Laatste Arrondissement
Terrence Lauerhohn
Kluizenaar
Terrence Lauerhohn
Wegversperring
Terrence Lauerhohn
Mysterie in Middelburg
Een verhaal uit de Gouden Eeuw
Kees Folmer
boek

Sinistere wandeling

Schrijver Jan B. Kuipers heeft meer dan tachtig titels op zijn naam staan waaronder verschillende thrillers. Hij wordt geïnterviewd over zijn werk en neemt je mee op sinistere wandeling door Middelburg. Graag hiervoor reserveren!

Reserveer je plek:
➤ 19.45 tot 20.30 uur | Interview Jan B. Kuipers
➤ 22.00 tot 23.00 uur | Sinistere wandeling

BROEDER DIELEMAN

Spookverhalen met Broeder Dieleman

Kunstenaar, tekstschrijver en historisch onderzoeker Broeder Dieleman vertelt verhalen uit 'Het spookte in Zeeuwsch Vlaanderen'. Een combinatie van entertainment, geschiedenis, context en natuurlijk liedjes.