PZC/Drvkkery-lezing Chris de Stoop

Auteur Chris de Stoop wordt op vrijdag 2 oktober om 19.30 uur in de Drvkkery geïnterviewd over zijn nieuwe roman Het boek Daniel. De schrijver van Dit is mijn hof en Wanneer het water breekt gaat in gesprek met PZC-journalist Jan van Damme. 

Er is plaats voor maximaal 50 bezoekers. Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. De Drvkkery is op deze vrijdagavond uitsluitend geopend voor bezoekers van het interview. 

Het boek Daniel

In een uithoek van het land, waar het platteland nog enigszins standhoudt, brandt de oude vierkantshoeve van oom Daniel af. In het puin wordt het lijk van de bejaarde boer aangetroffen. In de daaropvolgende weken wordt een jeugdbende uit hetzelfde dorp opgerold, die ervan verdacht wordt Daniel vermoord te hebben.

De Stoop, geschokt door de dood van zijn oom, pleit zelf namens de familie in de rechtszaak. Na het proces gaat hij nog een stapje verder: hij gaat de confrontatie aan met de jonge daders.

In Het boek Daniel vertelt hij op aangrijpende wijze hoe twee verschillende werelden samenkomen. Hij zoekt gerechtigheid voor een oude boer voor wie niemand nog wil opkomen, maar ontrafelt ook wat er broeit in hangjongeren die lak hebben aan alles en iedereen.

Kortingscode voor PZC-abonnees

Op vrijdag 11 september verschijnt er een kortingscode in de PZC. Abonnees kunnen bij invoeren van deze code online een ticket kopen voor €3,50.

Informatie

Datum vrijdag 02 oktober 2020
Tijd 19:30 - 21:00
Locatie de Drvkkery
Prijs 7,50
  Bestel een kaartje
Chris de Stoop