Revolutie

Jeroen Windmeijer, Tjarko Evenboer | Ryevaar | 2024 | Zachte kaft | Nederlands
Niet op voorraad
Dit boek verschijnt op 12-03-2024. U kunt het nu al vooruitbestellen.
€ 24,99

Beschrijving

In Revolutie, het razend spannende tweede deel in de succesvolle Ryevaar-reeks van Jeroen Windmeijer en Tjarko Evenboer is Simon Ryevaar, religieus antropoloog aan de Universiteit van Leiden, direct geïntrigeerd als hij wordt verzocht met spoed naar Rome te komen. Giacomo Fratello, werkzaam in het Vaticaan, heeft een papyrus ontdekt waaruit blijkt dat het leven van Jezus radicaal anders verliep dan de kerk de wereld al eeuwenlang voorhoudt.

Simon is echter niet de enige die naar Rome afreist. Een niets ontziend moordenaarsduo is Giacomo eveneens op het spoor. Zij zijn onderdeel van De Organisatie, een mysterieuze groepering die in het geheim de jacht heeft geopend op hetzelfde explosieve geschrift.

Simon schakelt de hulp in van journalist Nova le Temps. Wat volgt is een bloedstollende klopjacht door Europa, waarin Simon en Nova niet alleen op de hielen worden gezeten door revolutionaire terroristen, maar ook door de Nederlandse, Italiaanse én Poolse politiemachten – op verdenking van moord.

**** ‘Een geslaagde samenwerking.’ − De Telegraaf

**** ‘Openbaring is oudtestamentisch spannend.’ − Dagblad van het Noorden

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Jeroen Windmeijer, Tjarko Evenboer
Uitgeverij Xander Uitgevers B.V.
Bindwijze / format Zachte kaft
Verschenen op 12-03-2024
ISBN / EAN 9789401621816
Taal Nederlands