Signeersessie met Niels den Daas

Zaterdagmiddag 13 april komt psycholoog en coach Niels den Daas naar de Drvkkery om zijn nieuwe boek 'Zo ongelukkig mogelijk in 8 stappen' te signeren. In het boek laat Niels een tegengeluid horen in de zee aan zelfhulpboeken. Zijn missie van het boek is het verspreiden van meer compassie en gezonde zelfspot. Elk hoofdstuk begint met een regel die ervoor zorgt dat je je snel zo ongelukkig en hopeloos mogelijk voelt. Hij legt uit met welke mindset en vaardigheden je de oefening tot een succes maakt, en hij geeft praktische tips voor hoe je dit aanpakt.

 

Over Niels den Daas:

Niels heeft een gecombineerde mastergraad in klinische en cognitieve neuropsychologie behaald aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn interesses strekken zich uit tot filosofie, yoga, mindfulness en ademwerk, die hij integreert in zijn werk als psycholoog bij OpenUp. Hij deelt zijn kennis vrijelijk om zoveel mogelijk mensen te helpen, zoals blijkt uit zijn TEDx-talk getiteld 'How to reach out for help when you're emotionally paralyzed'.

Informatie

Datum zaterdag 13 april 2024
Tijd 14:30 - 15:30
Locatie Boekhandel de Drvkkery
Niels den Daas
Foto: Nadine Maas
Niels den Daas

Over 'Zo ongelukkig mogelijk in 8 stappen'

Een recept voor geluk, dat is er niet. Maar een recept voor ongeluk is er wel degelijk! Vat alles persoonlijk op, geef geen grenzen aan, vergelijk jezelf voortdurend met anderen en ga er maar van uit dat je niet goed genoeg bent. Dit is een greep uit de 8 leefregels die Niels den Daas opstelde. In de zee aan zelfhulpboeken laat hij een lichtvoetig, en soms hilarisch, tegengeluid horen. Niet alles hoeft ingewikkeld te zijn, niet alles heeft veel woorden nodig.

Boek van Niels den Daas

Zo ongelukkig mogelijk in 8 stappen
Leefregels van een eigenzinnige psycholoog
Niels den Daas