Signeersessie & Moordspel De Schrijfjuffers

Op zaterdag 1 februari 2020 signeren Antoinette Kalkman, Tamara Onos en Barbara Sevenstern hun boeken in de Drvkkery tussen 13.00 en 16.00 uur. Deze auteurs zijn lid van het schrijverscollectief de Schrijfjuffers (www.schrijfjuffers.nl) en zijn allen succesvol gedebuteerd in het thrillergenre. Tijdens de signeersessie presenteren zij ook een moordspel waaraan bezoekers van de Drvkkery gratis kunnen meedoen. Dit moordspel heeft Middelburg als plaats delict.

Thrillerdebuten

In het voorjaar 2019 debuteerde Tamara Onos met Onder Invloed. Wanneer een visser in een Gelders natuurgebied verdrinkt, wijt de politie dit aan dronkenschap. Renske Nijland gelooft hier niets van. Als expert gevaarlijke stoffen is zij ervan overtuigd dat iets of iemand het slachtoffer heeft bedwelmd. Met de dood tot gevolg. Onder Invloed krijgt van recensenten een gemiddelde waardering van 4 sterren en kent inmiddels een tweede druk. Onder Invloed is het eerste deel in de Renske Nijland-serie die wordt uitgegeven door Uitgeverij Letterrijn.

De psychologische thriller Bonuszoon van Antoinette Kalkman is medio 2019 uitgegeven bij Uitgeverij Godijn Publishing en is door recensenten gewaardeerd met een 4.5 ster. Bonuszoon is een succes door de psychologische diepgang van de beschreven karakters en heeft binnen zes maanden na lancering inmiddels een derde druk. Lauren wordt verdacht van de moord op haar buurjongen. Haar gevoel zegt dat ze niet tot zoiets in staat is, maar ze heeft alle schijn tegen. In haar pogingen de ware toedracht te achterhalen, belandt ze in een levensbedreigende situatie. Wordt het geloof in haar eigen intuïtie haar fataal?

Familiegeluk is de Feelgood thriller van Barbara Sevenstern en is in december 2019 uitgekomen bij uitgeverij de Crime Compagnie. Samen met haar jeugdliefde Mark leidt Lisette een rustig bestaan in Den Haag. Hier komt echter een abrupt einde aan als haar moeder overlijdt. Ze blijkt al vijftig jaar een geheim met zich mee te dragen. Wat is er toen precies gebeurd?

Moordspel in de Drvkkery 

Waarom blijft het carillon van de Lange Jan in het holst van de nacht beieren en wat heeft dat te maken met het lijk dat in de vroege ochtend wordt gevonden op de Vismarkt? Tijdens de signeersessie nemen de Schrijfjuffers de bezoekers van de Drvkkery mee in een bloedstollend moordspel. Wie ontrafelt het mysterie? Het moordspel wordt tweemaal gespeeld. De winnaars ontvangen een goodybag met een gesigneerd exemplaar van 22 Groene Kevers, een verhalenbundel waar alle Schrijfjuffers een verhaal in hebben geschreven .

De Schrijfjuffers

De Schrijfjuffers zijn ook te vinden op Facebook en Instagram waar zij wekelijks hun tips en blogs plaatsen.

www.schrijfjuffers.nl

Informatie

Datum zaterdag 01 februari 2020
Tijd 13:00 - 16:00
Locatie de Drvkkery
Prijs Vrije inloop
Schrijfjuffers