Terugkeer

Harlan Coben | 2024 | Zachte kaft | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 22,99

Beschrijving

De twaalfde thriller met de zeer geliefde personages Myron Bolitar en Windsor Lockwood III – oftewel Win – in de hoofdrol

Drie jaar geleden hield privédetective en sportmakelaar Myron Bolitar een lofrede op de begrafenis van zijn cliënt, de beroemde basketbalcoach Greg Downing. Myron en Greg hadden een verleden: in eerste instantie als zeer persoonlijke rivalen en later als onverwachte zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee federale agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Greg Downing is.

Volgens de agenten leeft Greg nog, en is Myron op de plaats delict van een dubbele moord gezien, wat hem tot de hoofdverdachte maakt. Myron is in shock en heeft dringend antwoorden nodig.

Myron en Win, oude vrienden en collega’s, gaan op zoek naar de waarheid, maar hoe meer ze ontdekken over Greg, hoe gevaarlijker hun wereld wordt… Geheimen, leugens en een moorddadige samenzwering die teruggaat tot het verleden vormen de kern van de zinderende nieuwe roman van Harlan Coben.

In de pers

'Met de wederopstanding van Myron Bolitar en Windsor Lockwood III is ook de volvette humor terug.' *****VN Detective & Thrillergids

‘Coben stelt nooit, maar dan ook nooit teleur.’ Lee Child


Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Harlan Coben
Uitgeverij Meulenhoff Boekerij B.V.
Bindwijze / format Zachte kaft
Verschenen op 14-05-2024
ISBN / EAN 9789049203443
Taal Nederlands
Gewicht 580 g
Hoogte 229 mm
Breedte 151 mm
Dikte 31 mm