Thomas Taylor - Het geheim van de Malamander

Kinderboekentip van Saskia!

Nu de scholen dicht zijn en de kinderen zich thuis moeten vermaken, kan dat maar beter met een boek vol avontuur en spanning. Dan kunnen ze zich lekker verstoppen in een hoekje om er pas weer uit te komen als het boek uit is. Het geheim van de Malamander van Thomas Taylor is zo’n boek!

Herbert Citroen van het Grand Hotel Nautilus weet dat het niet gemakkelijk is om gevonden voorwerpen terug bij hun eigenaars te krijgen, zeker wanneer het gevonden voorwerp geen voorwerp is, maar een meisje, Violet. Niemand weet wat er gebeurd is met de ouders van Violet Purperwier. Heeft hun verdwijning te maken met het legendarische zeemonster, de Malamander?

Laat je meesleuren in dit boek om zo het grootste geheim van het mysterieuze stadje Owee aan Zee te ontdekken. Vanaf de eerste letter word je meegenomen naar het mysterieuze stadje aan zee. Het zou zich zomaar af kunnen spelen in Vlissingen met al zijn zonderlinge inwoners.

Ik vond het heerlijk om dit avontuur te lezen, het gure winterse strand, de sneeuw, de pier en alle geheimzinnige gasten. Een superleuk boek voor jongens en meisjes vanaf een jaar of 10. Met deze geweldige sfeer en het duistere randje is dit een boek om thuis te verslinden!

Tip van Saskia - Het geheim van de Malamander

Bestel dit boek in de webshop