Van wafel tot koek

Regula Ysewijn | 2023 | Harde kaft | Nederlands
Niet op voorraad
Leverbaar
€ 35,00

Beschrijving

Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en Sint-Maarten doen denken.
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Regula Ysewijn
Uitgeverij Overamstel Uitgevers
Bindwijze / format Harde kaft
Verschenen op 10-03-2023
ISBN / EAN 9789048870004
Taal Nederlands
Gewicht 1104 g
Hoogte 257 mm
Breedte 193 mm
Dikte 27 mm