Van wafel tot koek
Regula Ysewijn |
2023 |
Harde kaft |
Nederlands
Beschrijving
Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en Sint-Maarten doen denken.
Lees meer
Lees minder
Details product
Door (auteur) | Regula Ysewijn |
Uitgeverij | Overamstel Uitgevers |
Bindwijze / format | Harde kaft |
Verschenen op | 10-03-2023 |
ISBN / EAN | 9789048870004 |
Taal | Nederlands |
Gewicht | 1104 g |
Hoogte | 257 mm |
Breedte | 193 mm |
Dikte | 27 mm |