Woordwaarde #3: Anna de Bruyckere en Michael van Oostende

Op donderdag 12 december zijn stadsdichter Anna de Bruyckere en schrijver/dichter Michael van Oostende te gast tijdens onze derde Spoken Word Avond Woordwaarde. De presentatie is zoals iedere editie in handen van Jos Rouw. 

Anna de Bruyckere


Anna de Bruyckere is sinds 2017 stadsdichter van Middelburg. Ze schrijft sinds de millenniumwisseling poëzie. Ze is opgeleid als filosoof en econoom, werkt onder andere als freelance tekstschrijver en docent en geeft poëzieworkshops. 

Michael van Oostende

Op 7 november 1990 kwam Michael van Oostende ter wereld. Met een droom om groot en beroemd te worden, begon hij met rapmuziek maken toen hij 14 was. Hiermee trad hij veel op en bracht diverse cd’s uit. Na een aantal jaar actief te zijn geweest in de hiphop, begon hij ook gedichten te schrijven zonder muziek. Hij raakte betrokken bij Middelburg Rozenstad, de Middelburgse werkgroep poëzie, de Middelburgse Retorikers en de moderne Zeeuwse Traditionals. Dit werd opgemerkt door het project ‘Sprekende Gevels’. Met als gevolg dat het gedicht ‘gewoon’ nu op een gevel in de binnenstad van Middelburg te bewonderen is. In 2013 bracht hij samen met Coen Cornelis zijn eerste dichtbundel uit onder de naam ‘HET ZIJN GEDICHTEN!!’ en het jaar daarop schreef hij met dezelfde Coen het toneelstuk ‘Speeltuin 18+’. Hij debuteerde in de proza met zijn novelle ‘Uit de hemel komt geen hagelslag’.

Informatie

Datum donderdag 12 december 2019
Tijd 19:30 - 21:00
Locatie Muziekafdeling
Prijs Vrije inloop
Woordwaarde