Woordwaarde #6: Puck Kroon & Broeder Dieleman

Wat is jouw grootste irritatie? Eindeloze files misschien, of bumperklevers, of luid pratende mensen in de stiltecoupé? Vage kantoortaal? Rondslingerende sokken, onsmakelijke eetgeluiden, geklaag op sociale media?

We doen natuurlijk allemaal ons best om kalm te blijven en zo sympathiek mogelijk te reageren. Maar we hebben allemaal wel iets waar onze haren acuut van overeind gaan staan. Die irritaties gaan we gezellig verkennen tijdens Woordwaarde. De getalenteerde performer Puck Kroon en troubadour/dichter Tonnie Dieleman stoppen op deze avond stiekem steentjes in je schoen.

Puck Kroon

Puck kroon (vierdejaars student beeldende kunst) is beeldenverzamelaar, woordenweger en geluidenjager. Vanuit een fascinatie voor de tussenruimte, registreert zij door middel van immaterieel, seriematig onderzoek het onderweg, het vacuüm en het niets. Binnen haar performances die refereren aan ervaring en ruimte, wordt gesproken woord ondersteund door de gelaagdheid van herhalende klanken. Ze is op zoek naar tegengeluid.
website: www.puckkroon.com 
instagram: @puckkroon 

Tonnie Dieleman

Troubadour Tonnie Dieleman (artiestennaam broeder Dieleman) is een zanger en dichter uit Axel, Zeeuws Vlaanderen, die in zijn liedjes op zoek gaat naar een bijzondere connectie met zijn omgeving. Hij brengt verhalen uit zijn eigen streek, maar hij merkt meestal al snel dat hoe langer je kijkt, hoe verder de verhalen reiken.  Deze keer richt hij zich op de poëzie. Dit deed hij ook al Berlijnse poëziefestival.

De presentatie is als vertrouwd in handen van de Jos Rouw.

Informatie

Datum donderdag 05 maart 2020
Tijd 19:30 - 21:00
Locatie Muziekafdeling
Prijs Vrije inloop
Hero Puck Kroon Tonnie Dieleman